Gevaş Belediye Başkanı Sezer günde 2 bin ekmek dağıtacak

Van’da ekmek fiyatlarına gizli zam mı yapıldı? Ekmek fiyatları ne kadar? Vanlılar zam fırsatçılığı yapan fırıncılar yerine halk ekmek istiyor başlıklı haberlerimiz kentte yankı buldu. Gevaş Belediyesi günde 2000 ekmeği ücretsiz da

Van Haberleri 28.03.2020 16:07:37 0
Gevaş Belediye Başkanı Sezer günde 2 bin ekmek dağıtacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

"Van’da ekmek fiyatlarına gizli zam mı yapıldı?",  "Ekmek fiyatları ne kadar?",  "Vanlılar zam fırsatçılığı yapan fırıncılar yerine halk ekmek istiyor" başlıklı haberlerimiz kentte yankı bulurken STK, Belediye Başkanları ve vatandaşlar alınan zam kararını kınadı. 

Van’da ilçe belediyeleri tarafından halk ekmeği uygulaması çalışmaları başlarken örnek bir çalışma da Gevaş Belediyesinden geldi.

Van Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer kentte bazı fırıncıların ekmek fiyatı artışına karşı, ilçede ihtiyaç sahibi ailelere günde 2 bin ekmek dağıttıklarını açıkladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Sezer, “Bazı fırıncıların fiyat artışlarına karşın Gevaş Belediyesi olarak 20000 ekmeği ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bedavaya dağıtıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem