Gazeteci Ziya Türk sordu, 'HDP Kürt Halkının Geleceği Olabilir mi?'

Gazeteci Ziya Türk, PKK/KCK ve FETÖ/PDY'nin Van ve bölgede geliştirdikleri işbirlikleri ile geldikleri noktaları, halk üzerindeki kirli planları ve verdikleri zararları çarpıcı örneklerle yazdı..

Van Haberleri 4.06.2018 13:16:08 0
Gazeteci Ziya Türk sordu,
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gazeteci Ziya Türk, PKK/KCK ve FETÖ/PDY'nin Van ve bölgede geliştirdikleri işbirlikleri ile geldikleri noktaları, halk üzerindeki kirli planları ve verdikleri zararları çarpıcı örneklerle yazdı..

 

İşte Ziya Türk'ün yazısı... 

 

HDP Van’ın ve Kürt Halkının Geleceği Olabilir mi?

 

2009 yılında yapılan Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde dönemin HDP Milletvekili Aysel Tuğluk radyo programında canlı yayın konuğum olmuştu. Kendisine “Siz özgürlük, barış, demokrasi gibi yaldızlı ve herkesin hoşuna giden sözcükler ifade ediyorsunuz, ancak yaptığınız işlerin sonuçlarına bakıyorum, molotof, bomba, mayın, silahlı saldırılar ile insanlar katlediliyor. Bu denklemde bir yanlışlık yok mu? Birileri size bu sözleri söyletirken arkadan kötü emelleri için plan yapmıyor mu? Bir başka ifade ile sizi kullanmıyorlar mı?” diye sormuştum. Aysel Tuğluk “Haklısınız Ziya Bey” demişti. Ben de “O halde kendinizi neden kullandırıyorsunuz” diyerek insani ve vicdani cevabımı vermiştim.

 

24 Haziran 2018 seçimleri öncesinde hafızamızı tazelemekte yarar var.

 

Çözüm süreci gibi iyi niyetle uygulamaya konmuş süreci, huzurun temellerinin atılmasından çok, ihanet planlarının ve silah yığınaklarının yapılması için fırsata dönüştüren PKK/KCK terör örgütü, halka uyguladığı baskı, tehdit, haraç ve dağa gençleri kaçırma eylemleri ile gerçek yüzünü açıkça ortaya koymuştu.

 

Hatta gençleri, “çözüm süreci sonucunda dağdaki teröristler, evlerine dönecek ve devlet iş verecek” diyerek kandırıp dağa çıkaran, PKK/KCK terör örgütü, gençlerin ve ailelerin geleceğini ellerinden almıştı.

 

PKK/KCK terör örgütü ve siyasi kanadı, başta göz nurumuz ve canımız olan evlatlarımız olmak üzere, bize ait her şeyi elimizden almaya çalıştı, kentleri savaş alanına çevirdi. 

 

Müslüman Kürt halkının evlatlarını İslam’dan uzaklaştırmak üzere sistematik olarak dinsizlik aşısı yapan HDP, Kürt halkının değerleri ve kültürü ile asla buluşmayan, eşcinselleri ve boynunda haç taşıyanları milletvekili adayı olarak göstererek, Kürt halkını açıkça dininden koparmaya çalışıyor.

 

Şimdi gelelim aklımızdaki deli sorulara cevap aramaya..

 

DEMİRTAŞ 7 HAZİRAN 2015’DE SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMINI NEDEN TANIDI?

 

ZİYA TÜRK'ÜN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN