Fakik-lOL ameliyatı ile gözlüklerden kurtuldu

Van’da 15 yıldır gözlük kullanan Mutlu Kurt isimli hasta, Urartu Göz’de Fakik-lOL ‘Göz içi mercek uygulaması’ ameliyatı ile sağlığına kavuştu.

Van Haberleri 11.09.2018 12:23:07 0
Fakik-lOL ameliyatı ile gözlüklerden kurtuldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.09.2018 12:23

Gözlerindeki miyop nedeniyle 15 yıldır gözlük kullanmak zorunda kalan Mutlu Kurt (29) isimli vatandaş, Urartu Göz’e başvurdu. Burada Urartu Göz Kurucusu Operatör Dr. Atilla Yazıcıoğlu tarafından muayene edilen Kurt’un sağ gözünde 18,5, sol gözünde ise 15,5 derece miyop olduğu tespit edildi. Urartu Göz’de yapılan Fakik-lOL ameliyatı ile hasta sağlığına kavuştu. 15 yıldır kullandığı gözlüklerden kurtulmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Kurt, “Daha önce yaşam kalitem oldukça düşüktü. Gözlük olmadığı zaman hiç göremiyordum diyebilirim. Atilla hocanın yanında Fakik-lOL ameliyatı oldum. Ameliyattan sonra hiçbir şikayetim olmadı. Şuan da gözlükle gördüğümden çok daha iyi görüyorum. Gözlükten kurtulmak benim için hayaldi. Bu hayalim Atilla hocamın sayesinde gerçek oldu. Ben bu anlamda Dr. Atilla Yazıcıoğlu başta olmak üzere tüm Urartu Göz çalışanlarına ilgi ve alakalarından ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi.


Urartu Göz kurucusu Op. Dr. Atilla Yazıcıoğlu ise Türkiye’de sadece belirli merkezlerde yapılabilen Fakik-IOL uygulamasını Van’da başarıyla gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Hastamıza da Fakik-IOL uygulamasını yaptık. Doğu Anadolu Bölgesinde bu uygulama yalnızca Urartu Göz’de yapılmaktadır. Daha çok lazere uygun olmayan ve çok yüksek göz bozukluğu olan hastalarda bu uygulamayı gerçekleştiriyoruz. Hastamızın ameliyatını da başarıyla gerçekleştirdik. Hastamız gözlüklerden kurtuldu. Onun bu mutluluğu bizleri de mutlu etti” ifadelerini kullandı.


Bölgede A grubu göz merkezi olan Urartu Göz varken, batıdaki illere gitmeye gerek olmadığını da sözlerine ekleyen Yazıcıoğlu, uygun maliyetler ile en iyi hizmeti bölge halkının ayağına getirdiklerini kaydetti.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

Yeşilyurtspor son dakikalarda ya üzülüyor ya seviniyor


Van Spor

Evinde hata yapmadı! Fenerbahçe, Karagümrük engelini 2 golle geçti


Van Spor

Iğdır FK - Boluspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Boluspor: 1


Van Spor

Malatya temsilcisi Mardin deplasmanından puansız döndü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Yeni Malatyaspor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ