Tarih: 23.12.2020 12:09

Etimesgut Belediyespor- Vanspor maçında ilk onbirler belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL  

Bugün deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak olan Vanspor, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı  hedefliyor. Saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşmada iki takımın da onbirleri belli oldu.

İŞTE İLK ONBİRLER VE YEDEKLER

Vanspor Futbol Kulübü Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, İsmail Güner, Abdulkadir Özdemir, Utku Şen, Sedat Cengiz, Üzeyir Ergün, Sefa Küpeli, Burhan Arman, Oktay Aydin, Barış Gök ve Yakup Demir onbiri ile çıkıyor. 

Vanspor’da yedekler: Bekir Demircan, Şiyar Kepir, Atamer Bilgin, Cem Özdemir, Yiğit İsmail Gökoğlun, Zafer Şensoy ve Sedat Komi.

Etimesgut Belediyespor ise sahaya; Özkan Karabulut, Hüseyin Öztürk, Çağlayan Menderes, Recep Metin, Emre Gündoğdu, İbrahim Alan, Şahin Fıstıkçı, Alim Harlak, Alaettin Batuhan Tur, Burçak Özkanca ve Erdi Zengin onbiri ile çıkıyor.

Etimesgut Belediyespor’da yedekler: Furkan Taş, Berkay Ceylan, Berat Tosun, Mikail Koçak, Batuhan Nusret Yiğit, Yasin Görkem Arslan, Ahmet Sun, Mehmet Zahit Çınarv, Furkan Yılgın ve Yusuf Yıldırım.

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Enver Aydın, Uğur Akalp, Onur Gülter ve Talha Öztürk hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor’a, Etimesgut Belediyespor karşısında başarılar diliyoruz.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —