Esnaf ve vatandaşlar Van Zabıtasına yapılan çirkin saldırıyı kınadı

Van’da esnaf ve vatandaşlar, kural ve kaideleri hiçe sayarak, yer işgal eden ve şehrin düzenini hiçe sayan seyyar satıcılara ve trafik ışıklarında bekleyen dilencilere karşı görevlerini ifa eden zabıtalara yapılan çirkin saldırıyı k

Van Haberleri 7.09.2020 19:23:23 0
Esnaf ve vatandaşlar Van Zabıtasına yapılan çirkin saldırıyı kınadı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Kent genelinde rast gele yer işgal eden seyyar satıcılara, kaldırım işgallerine ve dilencilere yönelik çalışmalar yürüten Van Zabıtalarına yapılan çirkin saldırılar Vanlılar tarafından kınandı.

Görevlerini yapan zabıta memurlarına yapılan çirkin saldırıyı sert bir dille kınayan Vanlı esnaf ve vatandaşlar, insanlıktan nasibini almamış bu kişilere ciddi anlamda yaptırımların yapılması gerektiğini söylediler.

Yasal olmayan yollardan kazanç elde etmeye çalışanlara bu zamana kadar prim vermeyen Van Zabıtası, kentin huzur ve sükûnetini sağlamak için gece-gündüz çalışıyor. Van halkının istekleri doğrultusunda hareket eden Van Zabıtası, saldırılara rağmen yılmadan kent genelinde rast gele yer işgal eden seyyar satıcılara, kaldırım işgallerine ve dilencilere yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Zabıtalara saldıran seyyar satıcılara ve dilencileri çalıştıranlara yönelik ciddi yaptırımların getirilmesi gerektiğini belirten Vanlılar, zabıta memurlarına yönelik yapılan çirkin saldırıları kınadı.

Vanlılar yaptıkları açıklamada, “Zabıtalar vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için gayret sarf eden insanlardır. Kente genelinde yasal olmayan yollardan kazanç elde etmeye çalışanlara yönelik çalışmalar yürütüyorlar. Bu memurlara yapılan çirkin saldırıları kınıyoruz. Bu insanlar bizim sağlımız ve huzurumuz için gayret sarf ediyorlar. Gerçekten bu çirkin saldırılar bizi çok üzüyor. Hemen hemen her gün bu tür haberleri duyuyoruz. Buda bizi üzüyor. Onlarda görevlerini yapmak zorundalar. Zabıta memurlarına yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor ve bir daha olmamasını temenni ediyoruz. Saldırıya uğrayan ve yaralanan zabıta memurlarına ise geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dediler.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem