Eski Van Valisi Murat Zorluoğlu ve ailesinin mutlu günü

31 Mart 2019 seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Eski Van Valisi Murat Zorluoğlu'nun oğlu Trabzon'da gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdi.

Van Haberleri 23.09.2019 09:46:20 0
Eski Van Valisi Murat Zorluoğlu ve ailesinin mutlu günü
Tarih: 01.01.0001 00:00

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun oğlu dünya evine girdi.
Başkan Zorluoğlu'nun oğlu Selim Zorluoğlu, Iraklı Bushra - Read çiftinin kızı Mina ile evlendi. Çiftin nikahını Başkan Murat Zorluoğlu kıyarken nikah şahitleri ise  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak ve Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ile gelinin amcası oldu.

Geniş katılımın olduğu düğüne hem siyaset hem de spor dünyasından tanınan isimler katıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya,  İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs başta olmak üzere bir çok siyasi ve bürokratın yanı sıra Trabzonspor teknik direktörü ve Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu da törende yer aldı.

VAN'DAN KİMLER KATILDI?
Düğüne Van'dan tanınmış simalardan oluşan kalabalık bir heyet katıldı. Van'dan düğüne katılanlar arasında Van İl Jandarma Eski Alay Komutanı ve Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, Van Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreteri ve Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, Van Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, çok sayıda akademisyen ve bürokratın yanı sıra,  iş dünyasının tanınmış renkli siması Zahir Kandaşoğlu, Van'ın güçlü ve cesur kalemleri olarak tanınan gazeteciler Baki Karaca, Şükrü Akyüz, Kenan Gül ve Ziya Türk, sosyal medyada bir dönem gündemden düşmeyen ancak son dönemde sessizliği tercih eden Burhan İnan, HDP Erciş Belediye Başkanı Yıldız Çetin'in akrabası Burhan Kayatürk, kendisini kurumların önüne geçirdiği iddiası ile çeşitli kesimler tarafından zaman zaman eleştirilen sosyal medya fenomeni Vanlı Amca, her kesimi buluşturan ve birleştiren bir ortak payda olarak kendisini ifade eden ancak hiç bir kesime güven veremeyen Van ESOB Başkanı İsa Berge yer aldı. 

Düğün töreninde halk oyunları gösterisi gerçekleştirilirken Başkan Murat Zorluoğlu da horon oynadı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem