Erciş’ te sokak hayvanları ve yabani hayvanlar için doğaya yiyecek bırakılıyor

Yeni tip korona virüs salgını nedeniyle  yem bulmakta zorlanan sokak hayvanları ve yabani hayvanlar için Belediye Başkanlığımıza bağlı zabıta ekiplerimiz tarafından  ilçemizin belli bölgelerine yiyecek bırakılıyor.

Van Haberleri 19.04.2020 14:35:23 0
Erciş’ te sokak hayvanları ve yabani hayvanlar için doğaya yiyecek bırakılıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yeni tip korona virüs salgını nedeniyle  yem bulmakta zorlanan sokak hayvanları ve yabani hayvanlar için Belediye Başkanlığımıza bağlı zabıta ekiplerimiz tarafından  ilçemizin belli bölgelerine yiyecek bırakılıyor. Yeni uygulama ile bayat ekmekler değerlendirilirken hem israfın önüne geçiliyor  hem de sokak hayvanları ve yabani hayvanların aç kalması önleniyor.

Sokak hayvanları ile doğada yaşayan hayvanlara belli aralıklarla ilçemizin  değişik noktalarına yiyecekler bırakan Belediye Başkanlığımıza  bağlı ekiplerimiz  bu hizmetlerini korona virüsten dolayı yayımlanan İçişleri Bakanlığı Genelgesinden sonra daha da sıklaştırdı. Belediye Başkanlığımıza  bağlı ekiplerimiz tarafından sokak hayvanlarının ve yabani hayvanların  yiyecek sıkıntısı çekmemeleri için mahallelere , parklara, kırsal kesimlere, mesire ve sahil alanlarına bayat ekmek bırakılarak sokak hayvanlarının  beslenmesini sağlanmaktadır. Virüs tehdidi nedeniyle kapanan iş yerlerimizin sayısı çoğalınca sokak hayvanlarının ve yabani hayvanların yiyecek noktasında sıkıntı yaşamamaları için, ekiplerimiz tarafından düzenli aralıklarla ilçemizin çeşitli alanlarına yiyecek bırakılmaya devam edilmektedir.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem