Erciş Millet Bahçesi ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne kavuşuyor

Van’ın Erciş ilçesinde 20.480 metrekarelik alana kurulacak olan Millet Bahçesi ve 8.000 m2 alana sahip 5.000 m2 kapalı alan ve 30 ünite ile devasa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Van Haberleri 23.10.2020 14:13:09 0
Erciş Millet Bahçesi ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne kavuşuyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu’nun katılımı ile Millet Bahçesi ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin temel atma töreni yapıldı.

8.000 m2 alana sahip 5.000 m2 kapalı alan ve 30 ünite ile Erciş’te devasa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yapımına başlandı. Bunun yanı sıra Erciş’e yeni çevre kazandıracak, yeşil ve sosyal alanlarıyla vatandaşlara nefes aldıracak Millet Bahçesi'nin temeli atıldı.

Erciş Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye genelinde başlatmış olduğu Millet Bahçesi projesi Erciş’te de hayat buluyor. 20.846 metrekarelik alanda Millet Kıraathanesi ve tüm sosyal donatıları ile birlikte yapılacak olan Millet Bahçesi için ilk beton tören ile döküldü. Projenin başlangıcı için alanda gerçekleştirilen törene Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın M. Emin Bilmez, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Nuri Mehmetbeyoğlu, AK Parti Van Milletvekili Sayın Abdulahat Arvas, ilçemizdeki siyasi parti temsilcileri ve kurum amirleri katıldı. Açılış konuşmalarının ardından “Ya Allah, Bismillah” denilerek butonlara basıldı ve Erciş Millet Bahçesi’nin ilk beton döküldü” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem