Erciş Belediyesinden Azerbaycan’a destek

VAN’IN ERCİŞ BELEDİYESİ, ERMENİSTAN’IN AZERBAYCAN TOPRAKLARINA SALDIRMASI ÜZERİNE BAŞLATILAN OPERASYONLARA DESTEK VERMEK AMACIYLA ŞEHRİN GİRİŞİNE VE BELEDİYE HİZMET BİNASINA AZERBAYCAN BAYRAĞI ASTI

Van Haberleri 10.10.2020 18:10:48 0
Erciş Belediyesinden Azerbaycan’a destek
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın Erciş Belediyesi, Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına saldırması üzerine başlatılan operasyonlara destek vermek amacıyla şehrin girişine ve belediye hizmet binasına Azerbaycan bayrağı astı.

Erciş Belediyesi, Ermenistan’ın saldırıları karşısında Azerbaycan’a verdiği desteği göstermek için şehrin girişine ve belediye hizmet binasına Türkiye ve kardeş ülke Azerbaycan bayraklarını astı. Erciş ilçesi olarak kardeş ülke Azerbaycan’ın yanlarında olduklarını belirten Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, “Ermenistan’ın dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ın askeri birlik ve mevzilerine, sivil yerleşim birimlerine gerçekleştirdiği saldırılar hepimizi derinden etkilemiş ve üzmüştür. Sivil kayıplarına da yol açan bu saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bu konuda başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olarak tüm devlet büyüklerimiz gerekli mesajları vermişlerdir. Bizler de onları tüm kalbimizle destekliyoruz. Ben, bu saldırılarda şehit olan Azerbaycanlı kardeşlerime Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem