Van Emniyetinin Hizmet Gücüne 164 Yeni Araç ile Destek

Van İl Emniyet Müdürlüğü'ne İçişleri Bakanlığı tarafından sağlanan 164 yeni araç, düzenlenen törenle teslim edildi.

Van Haberleri 19.12.2025 19:58:00 0
Van Emniyetinin Hizmet Gücüne 164 Yeni Araç ile Destek
Tarih: 19.12.2025 20:01 Güncelleme: 19.12.2025 20:01

Van İl Emniyet Müdürlüğü'ne İçişleri Bakanlığı tarafından sağlanan 164 yeni araç, düzenlenen törenle teslim edildi. Vali Dr. Ozan Balcı, araçların şehrin huzur ve güvenliğine önemli katkı sunacağını belirtti.

Van Emniyetine 164 Yeni Araç Törenle Hizmete Sunuldu

Van İl Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonel kapasitesi ve hizmet kalitesi, İçişleri Bakanlığı tarafından temin edilen 164 yeni araçla daha da güçlendirildi. Araçların teslim töreni, Van Valisi Dr. Ozan Balcı'nın katılımıyla Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Vali Balcı: “Huzur ve Güvenliğimiz Güçleniyor”

Törende bir konuşma yapan Van Valisi Dr. Ozan Balcı, yeni araç filosunun, kolluk kuvvetlerinin şehir genelindeki etkinliğini ve hızını artıracağını vurguladı. Vali Balcı, bu önemli destek için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya teşekkürlerini ileterek, "Bugün teslim edilen bu araçlar, emniyet, jandarma ve sahil güvenlik ekiplerimizin işlerini kolaylaştırırken, Vanlı hemşerilerimizin huzur ve güvenliğine doğrudan katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

 

“Emniyet ve Asayiş Oksijen Gibidir”

Konuşmasında güvenliğin toplum hayatındaki kritik önemine dikkat çeken Vali Balcı, "Şehrimizde huzur ne kadar yüksekse, insanlarımız sokakta, tarlada, iş yerlerinde o kadar rahat olur. Emniyet ve asayiş oksijen gibidir" dedi. Van'daki güvenlik güçlerine teşekkür eden Balcı, son 3 yılda kente yaklaşık 600 aracın kazandırıldığını hatırlatarak, yeni araçların il için hayırlı olmasını diledi.

Modern Filo ile Daha Etkin Güvenlik

Teslim edilen modern araçlar, Van Emniyet Müdürlüğü'nün devriye, ulaşım, acil müdahale ve diğer tüm operasyonel ihtiyaçlarında kullanılacak. Bu yatırım, kolluk kuvvetlerinin şehrin en ücra noktalarına daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaşabilmesini sağlayarak, Van'ın güvenlik altyapısına önemli bir katkı sunuyor. Tören, araç anahtarlarının tesliminin ardından sona erdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kura Çekimi Heyecanı: Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Ağrı 1970 Spor Kulübü: 2


Van Spor

24Erzincanspor sahasında farklı kazandı: 4-0


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Muğlaspor: 0


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar Türkiye şampiyonasına damga vurdu


Van Spor

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

Elazığ, Floor Curling gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı


Van Spor

Hakkâri’de ‘Üç Bant Bilardo Turnuvası’ başladı


Van Spor

Bitlis’te iftar sonrası kayak keyfi


Van Spor

Maden’de 81 yıllık hasret sona erdi


Van Spor

Elazığlı güreşçilerden Türkiye Yarı Finalleri’nde büyük başarı


Van Spor

Ergan Dağı’nda kurumlar arası kar voleybolu turnuvası tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ