Van Emniyeti'nden Özel Eğitim: 'Trafik Dedektifleri', Engelli ve Kreş Öğrencilerini Bilinçlendiriyor!

Van Emniyeti'nden trafik güvenliğine eğitimli destek.

Van Haberleri 30.08.2024 11:23:00 0
Van Emniyeti
Tarih: 30.08.2024 11:27

VAN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında uygulanacak trafik güvenliği tedbirleri çerçevesinde, il genelinde çeşitli eğitim kurumlarında bilgilendirme çalışmaları yürütülüyor. Emniyet güçleri, trafik konusunda farkındalık yaratmaya ve güvenliği artırmaya yönelik eğitimler düzenliyor.

TRAFİK EĞİTİMLERİ ÇEŞİTLİ KURUMLARDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Edremit ilçesinde Özel Kardelen Bakım Merkezi'nde görev yapan personel ve orada hizmet alan engelli bireyler ile İpekyolu ilçesinde yer alan Özel İlkadım Kreş ve Gündüz Bakım Evi ve Özel Çınar Çocuk Akademisi Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nde öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak trafik eğitimi verildi. Bu kurumlarda eğitime katılan tüm öğrenci ve personel, trafik güvenliği hakkında bilinçlendirildi.

"TRAFİK DEDEKTİFLERİ" VE "TRAFİK EĞİTİM PARKI" PROJELERİ DEVREDE

Van İl Emniyet Müdürlüğü'nün açıklamasına göre; Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı görevliler, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında hayata geçirilecek trafik tedbirleri arasında "Trafik Dedektifleri" ve "Trafik Eğitim Parkı" projeleri üzerinde de çalışmalar yapıyor. Bu projelerden faydalanarak çok sayıda öğrenci ve engelli birey, trafik kurallarına dair önemli bilgiler edindi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi