EKÜY üreticilerine sertifikaları verildi

Tarım Ve Orman Bakanlığınca "tarladan Sofraya Güvenilir Gıda, Temiz Çevre Ve Sağlıklı Toplum" Amacıyla Uygulanan Entegre Ve Kontrollü Ürün Yönetimi (eküy) Çalişmalari Kapsamında Van’da 10 Elma Üreticisiyle Uygulanan Çaliş

Van Haberleri 17.12.2019 14:16:05 0
EKÜY üreticilerine sertifikaları verildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Tarım ve Orman Bakanlığınca "Tarladan Sofraya Güvenilir Gıda, Temiz Çevre ve Sağlıklı Toplum" amacıyla uygulanan Entegre ve Kontrollü Ürün Yönetimi (EKÜY) çalışmaları kapsamında Van’da 10 elma üreticisiyle uygulanan çalışmalar sonucunda üreticilere sertifikaları verildi.

Van Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde yapılan sertifika dağıtımına, il müdür yardımcıları ve bitkisel üretim ve bitki sağlığı şube müdürlüğü çalışanları katıldılar. Üreticilere sertifikalarını takdim eden müdür yardımcıları; EKÜY projelerinde kalıntı riski bulunması muhtemel olan ürünlerde ve bölgelerde EKÜY prensipleri doğrultusunda üretim yapan örnek alanlar oluşturulmasının amaçlandığını belirttiler.

Üreticiler ise; katıldıkları EKÜY projesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, kendileri ile birlikte olan il ve ilçe müdürlükleri personellerine katkılarından dolayı teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem