Edremit'te inci kefali operasyonu

Van Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile jandarma ekiplerinin avlanması yasak olan inci kefali balığının korunmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Van Haberleri 21.05.2018 12:09:38 0
Edremit
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.05.2018 12:09

İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri tarafından Engil Çayı Delta mevkiinde yaptıkları operasyonda 5 metre serpme ağ, 1 adet tırıvırı ve 15 kilogram kaçak avlanmış inci kefali balığına el konuldu.


Konuyla ilgili açıklama yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Görentaş, inci kefali av yasağı döneminde jandarma, emniyet ve zabıta ekipleriyle koordinasyon halinde çalıştıklarını belirtti. Geçen yıllara oranla bu yıl denetimlerin daha sıkı olduğu dile getiren Görentaş, “Güvenlik güçlerimizle hızlı iletişime geçilerek olaylara anlık müdahale ediliyor. İlimize özgü endemik bir tür olan inci kefalinin yasak dönemde satışına izin verilmeyecek ve av yasağı boyunca bu denetimlerimiz 7/24 devam edecek” dedi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem