Edremit, Van’ın spor üssü olmaya aday

Vangölü TV’ye açıklamalarda bulunan Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, “Edremit’i bir spor üssü haline getiriyoruz” dedi.

Van Haberleri 20.12.2021 16:58:40 0
Edremit, Van’ın spor üssü olmaya aday
Tarih: 01.01.0001 00:00

Vangölü TV’ye özel açıklamalarda bulunan Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, ilçeye yapılan spor yatırımları ile ilgili olarak yapımına başlanan projeler hakkında bilgi verdi. 

Hayata geçirdikleri birçok proje ile Edremit’i bir spor üssü haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Av. İsmail Say, “Gençlik ve Spor Bakan’ımız Van’a gerçekleştirdiği ziyaretlerin de, Edremit ve tüm ilçelerimize katkıda bulundular. Bizde Spor Toto başkanlığı ile protokollerimizi imzalayıp ihalelerimizi yaptık. İnşaatlarımızın büyük bir kısmı yüzde yetmiş seviyesinde bitti. Edremit özelinde yarı olimpik havuzumuzun inşaatını yüzde yetmiş, semt sahalarımızı da yüzde doksan beş oranında tamamladık. İnşallah bahar ayların da faaliyete geçireceğiz. Nur Tatar Spor Kompleksinin yanına da gençlik merkezi ve bir ilçe stadyumu yapmayı planlıyoruz. Daha öncesinde sadece saha olarak bir stadyum vardı. Biz onu profesyonel düzeyde müsabakaların yapılabileceği bir stat haline getireceğiz. Finansmanı sağlanıp inşaatına başlandı” dedi. 

EDREMİT YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ Mİ OLACAK?
2022 yılı içinde merkez mahallelerde yapılacak olan semt sahaları ve yüzme havuzları ile Edremit’in spor aktivitelerinde öne çıkacağını ifade eden Başkan Av. İsmail Say, “Semt sahası bulunmayan 8 merkez mahallede de semt sahası, birkaç büyük mahallede de yüzme havuzu ve en önemlisi de yüksek irtifa kamp merkezi yapmayı hedefliyoruz.  Nur Tatar Kapalı Spor salonunun olduğu bölgeye de yüzme havuzları, tenis kortları, spor sahaları yaparak orayı bir spor üssü haline getireceğiz. Yine spor meslek lisesi projesi de Milli Eğitim Bakanımızın takdiri ile oraya geliyor. İnşallah bu projelerimiz ile Edremit’i Van’ın ve bölgenin spor üssü haline getireceğiz. Sayın Bakanımız başta olmak üzere, Bakan Yardımcımız, Spor Toto Başkanımız Van’a ayrı özel bir ehemmiyet gösterdiler. Kendilerine müteşekkiriz. Bizde projelerin takibini yapıp gençlerimizi ve halkımızı spor ile buluşturacağız” dedi.

Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem