Edremit Gençlik Merkezi liderlerinden anlamlı davranış

Van Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Bünyesinde Faaliyet Gösteren Edremit Gençlik Merkezinin Lider Ve Gönüllü Gençleri, Her Hafta Düzenli Olarak Evinin Temizliğini Yaptıkları 80 Yaşındaki Kadını Rahatsızlanması Üzerine Hastaneye Kald?

Van Haberleri 23.08.2019 16:25:18 0
Edremit Gençlik Merkezi liderlerinden anlamlı davranış
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.08.2019 16:25

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Edremit Gençlik Merkezinin lider ve gönüllü gençleri, her hafta düzenli olarak evinin temizliğini yaptıkları 80 yaşındaki kadını rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırdı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2019 yılını ‘Gönüllülük Yılı’ ilan etmesinin ardından gönüllü geçler dur durak bilmiyor. Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Edremit Gençlik Merkezindeki 12 gönüllü genç, Edremit ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de yaşayan ve her hafta düzenli olarak ev temizliğini yaptıkları 80 yaşındaki yaşlı kadını dün akşam hasta yatağında görünce hemen ambulans çağırarak hastaneye kaldırdılar. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezinde müdahalesi yapılan ve mide rahatsızlığı şikayetiyle ameliyata alınan yaşlı kadın, yoğun bakım ünitesine alındı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Sunullah Erçek, “Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun 2019 yılını ‘Gönüllülük Yılı’ ilan etmesi münasebetiyle bizlerde ilimizdeki 8 gençlik merkezi olarak ‘Gençlerin İyilik Ağacı’ projesi kapsamında faaliyetlerimizi yürütmeye devam ediyoruz. Bugün ise Edremit ilçemizin Yeni Mahallesi’nde ikamet eden 80 yaşındaki teyzemizin her hafta düzenli olarak ev temizliğini yapan lider ve gönüllü gençlerimiz, yine ev temizliği ziyareti kapsamında teyzemizi hasta bir şekilde yatağında görünce hemen ambulans çağırarak hastaneye kaldırmalarını sağladılar. Acil olarak hastanede ilk müdahalelerin yapılmasının ardından mide rahatsızlığından dolayı ameliyat olan teyzemizin şu an ise yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor. Hamd olsun bu gençlerle beraber böyle güzel işlere imza atıyoruz. Gençlerimize büyüklerine karşı saygıyı, yaşlılarımıza hürmeti eksik etmedikleri için; yaşlı teyzemizin ise sağlığının tekrardan yerine gelmesi ile ilgili emeği geçen sağlık çalışanlarımıza da ayrıca çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise, il merkezi ve ilçelerde bulunan 8 gençlik merkeziyle farklı etkinliklerle alanda olmaya ve bu anlamda farkındalık oluşturmaya gayret ettiklerini söyledi. İnanç, “Bugün ise; Edremit Gençlik Merkezi Müdürü, lider ve gönüllü gençlerimizin herkeste güzel duygular uyandıracak bu anlamlı davranışlarına şahitlik etmiş olduk. Gençlerimizin bu güzel davranışlarının diğer gençlerimize de örnek olması temennisiyle tüm gençlerimizi yürekten kutluyor, teyzemize hayırlı şifalar diliyoruz. Bu ve benzeri tüm etkinliklerimizde pay sahibi olan tüm gençlik merkezleri müdürlerimize, gençlik liderlerimize, gönüllü gençlerimize ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yüksekovalı kayakçılar Türkiye şampiyonasına damga vurdu


Van Spor

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

Elazığ, Floor Curling gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı


Van Spor

Hakkâri’de ‘Üç Bant Bilardo Turnuvası’ başladı


Van Spor

Bitlis’te iftar sonrası kayak keyfi


Van Spor

Maden’de 81 yıllık hasret sona erdi


Van Spor

Elazığlı güreşçilerden Türkiye Yarı Finalleri’nde büyük başarı


Van Spor

Ergan Dağı’nda kurumlar arası kar voleybolu turnuvası tamamlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor’dan göğüs sponsoruna ziyaret


Van Spor

Finalin adı Aşkale oldu: Kupa Aşkale’nin


Van Spor

Kars 36 Spor U16 takımı şampiyon oldu, Türkiye Finalleri’ne katılacak


Van Spor

Palandöken’de FIS SBX Snowboard Dünya Kupası zirvesi


Van Spor

Yusuf Ziya Bey Anadolu Lisesi Türkiye finallerinde


Van Spor

Erzurum Üniversiteli Gençler Spor Kulübü iki yıl üst üste şampiyon


Van Spor

Elazığspor’dan kadın taraftarlara jest


Van Spor

Snowboard Cross World Cup sona erdi


Van Spor

Erzincanlı yıldız güreşçilerden Rize’de üç şampiyonluk


Van Spor

Sekmen’den şampiyona kutlama


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 0 - Bursaspor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ