Edremit Belediye Başkanı Say’ın yeşil vadi paylaşımı takipçilerini güldürdü

Van Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say Vizyona girdiği 1976 tarihinden itibaren severek izlenen, tekrar tekrar izleyenleri dahi her seferinde kahkahaya boğan Tosun Paşa filmini paylaşarak takipçilerini güldürdü.

Van Haberleri 24.06.2020 10:08:52 0
Edremit Belediye Başkanı Say’ın yeşil vadi paylaşımı takipçilerini güldürdü
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say Twitter hesabı üzerinden Vizyona girdiği 1976 tarihinden itibaren severek izlenen, tekrar tekrar izleyenleri dahi her seferinde kahkahaya boğan Tosun Paşa filmini paylaşarak takipçilerini güldürdü.

Filmde, birbirine düşman iki aile olan Seferoğulları ve Tellioğulları'nın Yeşil Vadi'ye sahip olabilmek amacıyla aralarında yaşanan çekişme işleniyor. Daver Bey'in kızı Leyla'nın ortaya çıkması ve iki ailenin de Leyla'yı gelin olarak istemesi ile iki aile arasında başka bir çekişme daha ortaya çıkar. Tellioğulları bu durumu kullanmak amacıyla Şaban'ı Tosun Paşa kılığına sokar. Gerçek Tosun Paşa'nın ortaya çıkması ile birlikte her şey altüst olur. Sonunda yine yeşil vadi Seferoğulları ve Tellioğulları'na kalmaz. 

Sosyal medya hesabı özerinden bir paylaşımda bulunan Başkan Say, takipçilerini güldürdü tosun paşa filmini paylaşarak yeşil vadinin Edremit’te olduğunu ifade eden say, Vadinin bütün Edremitlerin olduğunu gülücük emojileriyle paylaştı.  Say, “Bütün rivayetler bir tarafa, esasında Yeşil vadi Edremit’tedir ve Edremit’lilerindir. :)) Tellioğulları ve Seferoğllarını da bekleriz. Kapımız herkese açıktır. Karşınızda “Edremit Yeşil vadi” ifadelerini kulandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem