Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'dan Şabaniye Millet Bahçesi müjdesi

Van Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, Van'ın İpekyolu caddesinde bulunan eski SSK hastanesi arsasının yeşil alan olarak ilçeye kazandırdıklarını söyledi.

Van Haberleri 1.01.2020 17:16:56 0
Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'dan Şabaniye Millet Bahçesi müjdesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI ÖZEL HABER

Van Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, Van’ın İpekyolu caddesinde bulunan eski SSK hastanesi arsasının yeşil alan olarak ilçeye kazandırdıklarını söyledi.

Van Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, Van’ın İpekyolu caddesinde bulunan eski SSK hastanesi arsasının bir kısmının yeşil alan olarak ilçeye kazandırdıkları müjdesini verdi.

TOKİ ile anlaşma sonucu arazisinin bir kısmının yeşil alan olacağı müjdesini sosyal medya hesaplarından duyuran Say, arazinin bir kısmını Şabaniye Millet Bahçesini yapacağız. Kentimize hayırlı olsun dedi.

Müjdeli haberi sosyal medya hesapları üzerinden yılın ilk güzel haberi başlığı ile paylaşan Say, “Yeni yılın ilk güzel haberini Edremit’imize veriyoruz. İpekyolu caddesinde bulunan eski SSK hastanesi arsasının bir kısmını TOKİ ile görüşmelerimiz sonucu yeşil alan olarak ilçemize kazandırdık. Buraya nasip olursa Şabaniye Millet Bahçesini yapacağız. Kentimize hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem