Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi göreve başladı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (van Yyü) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli Tarafından Dursun Odabaşı Tıp Merkezi Başhekimliğine Atanan Dr. Öğretim Üyesi Ümit Haluk İliklerden Göreve Başladı.

Van Haberleri 19.09.2019 13:56:00 0
Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi göreve başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.09.2019 13:56

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli tarafından Dursun Odabaşı Tıp Merkezi Başhekimliğine atanan Dr. Öğretim Üyesi Ümit Haluk İliklerden göreve başladı.

Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezine Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli tarafından başhekim olarak atanan Dr. Öğretim Üyesi Ümit Haluk İliklerden, eski başhekim Prof. Dr. Cengiz Demir’den görevi devralarak iş başı yaptı. Devir teslim töreninde konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Tuncer, Prof. Dr. Cengiz Demir’e yaptığı hizmetlerinden dolayı plaket vererek, "Hastanemize çok ciddi katkıları olan, hastanemizin bazı eksik kısımlarının yapımında imzası olan, ayrıca Van’a da katkısı olan Cengiz Hocamıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Başhekim İliklerden ise, Prof. Dr. Cengiz Demir’in hastaneye çok büyük hizmetler yaptığının altını çizerek, "Hastalar ve hasta yakınları tarafından da çok sevilen hocamıza bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Prof. Dr. Demir, 21 yıl gibi uzun bir süre Van’da çalıştığını ve bu şehre hizmet ettiğini ifade ederek, "Tüm ekibimizle gece gündüz çalışarak Van halkına hizmet ettik. Buradan giderken gözüm arkada kalmayacak. Çünkü bu görevi daha önce yöneticilik yapmış ve yöneticiliği esnasında başarılara imza atmış bir kardeşime teslim ediyorum. İnşallah hastanemizi buradan alıp daha iyi yerlere taşıyacaktır" şeklinde konuştu.

Program, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Serkan Özbalta: "Bizim için kazanımları oldukça yüksek, olumlu bir maç oldu"


Van Spor

Elazığ 2. Amatör Küme’de gruplar belli oldu


Van Spor

Recep Uçar: "Önemli bir avantajı kaybettik ama şansımızı son maça kadar kovalamak istiyoruz"


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor FK: 2 - Çaykur Rizespor: 0


Van Spor

Malatya’da 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı


Van Spor

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ