Diyetisyen Işık, internette satılan zayıflama ürünleri için Vanlıları uyardı!

İnternette satılan zayıflama ürünlerini önermediklerini söyleyen Diyetisyen Gülay Işık, Vanlıları bu ürünlere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Van Haberleri 4.09.2021 13:34:34 0
Diyetisyen Işık, internette satılan zayıflama ürünleri için Vanlıları uyardı!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Pandemi birçok alanda olduğu gibi kilo alma konusunda da vatandaşları bir hayli etkiledi. Buna çare olarak da internet sitelerinde yayınlanan zayıflama ürünlerine başvuruluyor. 

Zayıflama ürünlerine maalesef ki çok fazla rağbet var diyen Diyetisyen Gülay Işık,  “Bizde çok fazla görüyoruz. Danışanlarımıza da önermiyoruz. Çünkü sonrasında çok fazla kilo alımı, karaciğer yağlanması, diğer organların yağlanması gibi birçok sağlık problemiyle karşılaşıyoruz. Bu yüzden biz hiçbir şekilde bu ürünleri sağlıklı bulmuyoruz ve önermiyoruz” dedi.

HERKES ELİNDEKİ MEVCUT ÜRÜNLERLE ZAYIFLAYABİLİR
Sosyal medyada çok fazla diyet listesi bulunduğunu ve bunun danışanları tarafında sürekli sorulduğunu dile getiren diyetisyen Işık; “Danışanlarımız bizimle iletişime geçince ben bu diyet listesindeki ürünlerden dolayı çok fazla para harcayacak mıyım? Şeklinde soruları oluyor. Aslında öyle bir şey yok. Biz diyet sürecinde beslenmelerini sağlıklı bir şekilde düzenleyerek ellerinde olan sağlıklı ürünlerle beslenebilecekleri bir diyet listesi hazırlıyoruz. Bunun aksine bazı danışanlarımız ise daha spesifik ürünler olsun istiyorlar bunu da onların isteklerine göre değiştirebiliyoruz. Herkes elindeki mevcut ürünlerle zayıflayabilir. Biz bütün diyet listelerinde bunu ön görüyoruz çok fazla maddi kayıp olmadan eldeki besinlerle daha sağlıklı güzel zayıflanabilir” şeklinde konuştu.

Kaynak : Vangölü  TV


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem