Diriliş Gençlik Federasyonu’ndan Cumhur ittifakına destek

Diriliş Gençlik Federasyonu Başkanı Berivan Algın, "Misyonuz; Türkiye Cumhuriyeti’nin kalkınmasıdır, vizyonumuz kalkınan Türkiye Cumhuriyeti için canla başla mücadele edip var olmaktır" dedi.Yerel seçimlere bir gün kala yazıl

Van Haberleri 30.03.2019 00:36:12 0
Diriliş Gençlik Federasyonu’ndan Cumhur ittifakına destek
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.03.2019 00:36

Diriliş Gençlik Federasyonu Başkanı Berivan Algın, "Misyonuz; Türkiye Cumhuriyeti’nin kalkınmasıdır, vizyonumuz kalkınan Türkiye Cumhuriyeti için canla başla mücadele edip var olmaktır" dedi.

Yerel seçimlere bir gün kala yazılı bir açıklama yapan, Diriliş Gençlik Federasyonu Başkanı Berivan Algın, "Bu var oluş bilinciyle, bu hafta sonu Türkiye Cumhuriyeti’nin yerel seçimleri olması münasebetiyle, tüm vatandaşlarımız ve gönüldaşlarımıza hitaben seçim gündemi ile basın açıklaması yapmamız ve düşüncelerimizi kamuoyuyla paylaşmamız önem taşımaktadır. Söz konusu olan seçim gündemi, sadece yerel düzeyde bir seçim değildir. Bizimde varlık gösterdiğimiz misyonuz temellidir. Bu bilinçle yerel seçimin öneminin ne kadar hayatı ve beka meselesi olduğunu idrak ederek, yerel baz da değerlendirme içinde olmamamız gerekir. Nasıl ki, liderlerimiz Cumhur ittifakı ile bir araya geliyorsa, siyasi görüşlerini bir kenara bırakıp, sadece ülkenin bekasını düşünüyorlarsa, bizlere de düşen, tabanda bu birlikteliği sağlamak, canla başla ’gençliğin gelecek’ mücadelesini siyasi tercihlerin de üstünde tutarak, dış güçlere karşı güçlü yapımızı göstermek adına Cumhur ittifakını Türkiye Cumhuriyetinin her santimetresinde, desteklemek bir milli şuur olduğu gibi de bir gençliğin geleceğidir" dedi.

Diriliş Gençlik Federasyonu olarak, tüm teşkilat ve gönüldaşların bireysel siyasi tercihlerden ziyade, ülkenin, gençliğin geleceği için, Cumhur ittifakının yanında ve destekçisi olacağını ifade eden Algın, "Bu seçimde sorumluyuz; Milli bir şuur için sorumluyuz. Ülkemizin toprak bütünlüğü için, dış mihraklara karşı gün birliktelik günüdür. Gün cumhur ittifakı destekleme günüdür. Gün gençliğin diriliş günüdür.Bu bilinçle hepimiz, meselenin birlik ve bütünlük olduğunu idrak ederek, tercihler kişisel tercihlerden arınarak, her ne olursa olsun. Cumhurun yanında, ’diriliş gençliğin’ onurunu taşıyacağız. Hepimiz Türkiye Cumhuriyetinin ’dirilişi’ için varız. Biz hepimiz böyle bir milli diriliş teşkilatıyız" ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ