Cumhurbaşkanlığı Kabinesi revizyonu ne zaman yapılır?

Siyasi kulislerde en çok sorulan ve cevap aranan sorular şunlar oldu; Cumhurbaşkanlığı kabine revizyonu olacak mı? Kabine revizyonu ne zaman yapılacak? AK Parti Kongresi öncesi mi sonrası mı yapılacak? 

Van Haberleri 10.09.2019 22:50:23 0
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi revizyonu ne zaman yapılır?
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk’ün Haberi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kasım ayı itibariyle AK Parti’nin kongre sürecinin başlayacağını ilan etmişti. Bu kapsamda belde, ilçe ve il teşkilatlarında kongre hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

ÖNCE AK PARTİ KONGRESİ Mİ YAPILACAK?
Meclisin tatilde olması nedeniyle milletvekilleri ve il teşkilatları ilçeleri karış karış geziyor, esnaf, muhtar ve seçmen ile görüşüyor. Halkın görüş ve istekleri not ediliyor ve rapora dönüştürülerek AK Parti Genel Merkezi’ne verilecek. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da milletvekilleri, belediye başkanları, muhtarlar, kanaat önderleri ve toplum tarafından sevilen kişilerle istişarelerini sürdürüyor. İstişareler ve hazırlanan raporlar ışığında halkın ve tabanın beklentilerine uygun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tanımı ile her teşkilatın başına Ömerler getirilecek. 

KABİNE REVİZYONU AK PARTİ KONGRESİNDEN ÖNCE Mİ, SONRA MI?
Kabine revizyonunun teşkilatlardaki yenilenmenin ardından yapılacağı beklentisi, en çok kabul gören bir beklenti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yenilenmiş teşkilat ve kabine ile 2023 hedeflerine odaklanıp, önemli adımlar atacağı, prestij projeler ile Türkiye’nin dünya liginde daha üst sıralara çıkması için bir seferberlik başlatacağı iddia ediliyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem