Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Van Emniyet Müdürlüğü binası için Kandaşoğlu’na teşekkür

AK Parti Van İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Van’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongre sonrası ziyaret ettiği ve açılışını yaptığı Van Emniyet Müdürlüğü hizmet binasına hayran kalarak, yükle

Van Haberleri 31.10.2020 21:53:41 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Van Emniyet Müdürlüğü binası için Kandaşoğlu’na teşekkür
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırladı. AK Parti Van İl Başkanlığı 7. Olağan kongresine katılmak üzere Van’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van Valiliği ziyaretinin ardından Doğu Şirketler Grubu tarafından 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan yeni Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını inceledi.

Van Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını inceleyen ve yüklenici firma Doğu Şirketler Grubu Başkanı Zahir Kandaşoğlu’ndan bilgi alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapılan kaliteli hizmetten dolayı kendilerine teşekkür etti. 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YERLEŞKESİNE CAMİ YAPILMASI TALİMATI

Van Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını tek tek dolaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Emniyet Müdürlüğü bahçesine kendi adına fidan dikimi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van Emniyet Müdürlüğü hizmet binası yerleşkesine bir camiinin de yapılması için talimat verdi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ BİNAYA HAYRAN KALDI”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan VATSO Başkanı ve aynı zamanda Van Emniyet Müdürlüğü hizmet binası yüklenici firması Doğu Şirketler Grubu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, “Cumhurbaşkanımızın Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını ziyareti sürpriz oldu. Galiba Van Valiliği’ne geçerken binayı gördü, binanın kalitesini gördü. Valilik ziyareti dönüşünde Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını ziyaret ederek binayı gezdi. Sahayı gezdi. Emniyet Müdürlüğü hizmet binası yerleşkesinde kendi adına bir fidan dikimi yaptı. Cumhurbaşkanımız binaya hayran kaldı. Bizleri tebrik etti. Bu kompleksin içerisinde mutlaka bir camii olması gerektiğini söyledi. Sayın Cumhurbaşkanımıza depremden sonra emniyetin her biriminin bir yerde olduğunu söyledik. Büyük bir başarı ile büyük bir kalite ile binayı zamanından önce bitirdiğimizi ve teslim ettiğimizi söyledik. Bundan dolayı da duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bende Sayın Cumhurbaşkanımıza bu ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem