ÇIKIŞ adlı Tiyatro oyunu Van’da seyirci ile buluşmaya devam ediyor

Kadın temalı gösterimiyle seyirci ile ilk buluşması 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde gerçekleşen “ÇIKIŞ” isimli tiyatro oyunu Van Bölge Tiyatrosu’nda 15 ve 19 Mart tarihlerinde sahne almaya devam edecek.

Van Haberleri 12.03.2021 00:39:16 0
ÇIKIŞ adlı Tiyatro oyunu Van’da seyirci ile buluşmaya devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Bilimsel Araştırma Proje Koordinatörlüğünce desteklenen "Yeniden Başlarken " projesi kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Sabri Şenol'un reji ve dramaturjisini yaptığı, ünlü tiyatro yazarı Marsha Norman'ın eserinden Özgür Gür'ün Türkçe ’ye çevirdiği "ÇIKIŞ" adlı tiyatro oyunu ilk gösterimini 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, kadın temalı gösteri ile yaptı.  

İLK GÖSTERİMİ KAÇIRANLAR İÇİN İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ GÖSTERİM

İkinci gösterimi 15 Mart Pazartesi günü, üçüncü gösterimi ise 19 Mart Cuma günü seyirci ile buluşacak olan “ÇIKIŞ”  isimli tiyatro oyunu, Van Bölge Tiyatrosu’nda saat 18.00 de sahne alacak. 

Yapılacak olan bu gösterilerde; Sinem Ertan, Sibel Aslan, Esra Önem, Ceyhan Encü, Ece Irk, Rabia Sarı, Mesut Irk, M. Salih Tuncer ve Seyithan Dündar oyunculuklarını sergileyecek. 

“ÇIKIŞ” İSİMLİ FOTOĞRAF SERGİSİ

“Yeniden Başlarken” projesi kapsamında yapılan tiyatro gösterisinin 19 Mart 2021 Cuma günü yapılacak olan üçüncü ve son gösterimi öncesinde “ÇIKIŞ” isimli fotoğraf sergisi açılacak. 

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Aslı Erciyeş Tosun’un tiyatro oyununa dair çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan “ÇIKIŞ “ isimli fotoğraf sergisi Van Bölge Tiyatrosu’nda saat 17.30’da ziyarete açılacak. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem