Çaldıran’da ‘Ak Gençlik’ futbol turnuvası sona erdi

Van’ın Çaldıran Belediyesi ile AK Parti Çaldıran Gençlik Kolları Başkanlığınca düzenlenen ‘Ak Gençlik Futbol Turnuvası’ sona erdi.

Van Haberleri 15.04.2021 15:24:34 0
Çaldıran’da ‘Ak Gençlik’ futbol turnuvası sona erdi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.04.2021 15:24

Van’ın Çaldıran Belediyesi ile AK Parti Çaldıran Gençlik Kolları Başkanlığınca düzenlenen ‘Ak Gençlik Futbol Turnuvası’ sona erdi.

Çaldıran’da bulunan esnaf, STK ve değişik gençlik gruplarından oluşan 4 grup ve 24 takım arasında kıyasıya oynanan maçların ardından turnuva sona erdi. Turnuva sonrası ilk üçe giren takımlara ödülleri verildi.

Puan usulü ile oynanan turnuvada dostluk ve kardeşliğin kazandığını belirten Belediye Başkanı Şefik Ensari, “Çaldıran Belediyesi ile AK Parti Çaldıran Gençlik Kolları Başkanlığınca ortaklaşa ‘Ak Gençlik Futbol Turnuvası’ düzenledik. Özellikle pandemi sürecinde gençlerimiz uzun zaman sportif faaliyetlerden uzak kaldılar. Bu süreçte ilçemizde bulunan esnaf, STK, kamu çalışanları arasında bir turnuvanın düzenlenmesini sağladık. Pandemi kuralları çerçevesinde 24 takım arasında oynanan maçlar sonrasında dostluk ve kardeşlik kazandı. Turnuva öncesinde takımlarımızın forma ve top gibi gerekli ihtiyaçlarını karşıladık. 24 takım arasında yapılan kıyasıya mücadelenin ardından ilk üç takıma ödüller verdik. Yaz mevsiminin başlaması ile birlikte gençliğe yönelik sportif faaliyetlerin devamını sağlamayı planlıyoruz” dedi.

Takım temsilcileri ve futbolcular ise Çaldıran Belediye Başkanlığı ile AK Parti Çaldıran Gençlik Kolları Başkanlığına teşekkür ederek, “İlçemizde bu tür sportif faaliyetlerin düzenlemesi bizler için çok güzel oldu. Pandemiden dolayı hem spordan hem de arkadaş çevremizden uzaklaşmıştık. Pandemi kuralları içerisinde spor yaptık ve hoşça vakit geçirdik. Bu tür çalışmaların devam etmesini temenni ederiz” ifadelerini kullandılar.

Turnuva sonunda dereceye giren takımların kupa ve ödülleri; Kaymakam Yusuf Durani Dinç, Belediye Başkanı Şefik Ensari ile AK Parti Van Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çağlayan tarafından verildi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ