Çaldıran Belediyesinden sensörlü dezenfektan hizmeti

VAN’IN ÇALDIRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI, KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA KAMU KURUMLARINA SENSÖRLÜ DEZENFEKTAN BAĞIŞLADI.

Van Haberleri 12.05.2020 15:48:33 0
Çaldıran Belediyesinden sensörlü dezenfektan hizmeti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın Çaldıran Belediye Başkanlığı, korona virüs tedbirleri kapsamında kamu kurumlarına sensörlü dezenfektan bağışladı.

Çaldıran Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında ilçede bulunan kamu kurumlarının girişlerine sensörlü dezenfektan standı kurdu. İlçedeki hükümet konağı, devlet hastanesi gibi insan yoğunluğunun yaşanabileceği kapı girişlerine sensörlü dezenfektan standı bıraktıklarını ifade eden Belediye Başkanı Şefik Ensari, “Hayatı olumsuz etkileyen pandeminin yayılması ile birlikte ilçede sert önlemler aldık. İlçemizi baştan sona dezenfekte ederek; polis, jandarma ve zabıta olarak el ele vererek giriş çıkışlar kontrol altına alınarak bakanlığımızın sunmuş olduğu genelgeye eksiksiz uyduk. İlçemizde halkımızın gerekli maske ve eldiven ihtiyaçlarını zamanında gidermeye çalışarak, tüm özel ve ticari araçları dezenfekte ederek yoğunluğun yaşanabileceği hükümet konağı ve devlet hastanesi gibi yerlere sensörlü dezenfektan standı bıraktık. Halkımızın sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Temennimiz bir an önce sağlık dolu güzel günleri halkımızla yaşamaktır” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem