Çaldıran Belediyesinden ilçe merkezine 140 bin metrekare kilitli parke yol çalışması

Van’ın Çaldıran Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 140 bin metrekare bordürlü kilitli parke taşlı yol çalışması yapıldı.

Van Haberleri 13.11.2018 12:45:10 0
Çaldıran Belediyesinden ilçe merkezine 140 bin metrekare kilitli parke yol çalışması
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.11.2018 12:45

Çaldıran Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar tarafından verilen talimat doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı aplikasyon çalışmalarının ardından ilçe merkezinde bulunan Yavuz Sultan Selim, Bayazit, Fatih Sultan Mehmet, Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Binbaşı Kıvanç Cesur ve Cumhuriyet mahallelerinde toplam 140 bin metrekare bordürlü kilitli parke taşlı yol çalışması yapıldı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, “Çaldıran ilçemizde bu yıl hizmetlerin en büyüğünü gerçekleştirdik. Tarihinde yapılamayan hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına getirmeyi başardık. Bunu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümetimizin destek ve katkılarıyla başardık. İlçe merkezimizde bulunan Yavuz Sultan Selim, Bayazit, Fatih Sultan Mehmet, Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Binbaşı Kıvanç Cesur ve Cumhuriyet mahallelerinde toplam 140 bin metrekare bordürlü kilitli parke taşlı yol çalışması yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bu, Çaldıran tarihi için kalıcı hizmetlerde milat yılıdır. İlçemiz 30 yıllık belediye ve ilçe statüsünde hizmet vermektedir. Ancak önceki yerel yönetimler gelen kamu kaynağıyla herhangi bir hizmette bulanmamışlardır. Bizlerin atanması ile diğer yerlerde olduğu gibi ilçemizde de ciddi anlamda hizmetler yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Bu yapılan çalışmalar ilçe merkezlerimizde olduğu gibi kırsal mahallelerimizde de devam etmektedir. Çamur ve toz topraktan geçilemeyen yolları kilitli parke taşları ile süsleyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” şeklinde konuştu.


İlçe merkezinde yapılan hizmetlerden dolayı yetkililere teşekkür eden mahalle sakinleri ise, “Böylesine hizmetlerle ilk kez tanışıyoruz. İhtiyaç duyduğumuz her türlü hizmeti bize ulaştıran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ