Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arvas'tan ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti Van büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas'ın ilk sözleri; "Yerel yönetimlerin erdemli kadroları ile memlekezimize hizmet etmeye talibiz"

Van Haberleri 18.01.2024 16:35:00 1
Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arvas
Tarih: 18.01.2024 16:37 Güncelleme: 18.01.2024 17:16

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

AK Parti'nin 48 İl Belediye Başkan Adayı bugün Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. 

Açıklanan belediye başkan adayları arasında AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas da yer aldı.

"CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A VE TEŞKİLATIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımlayan Abdulahat Arvas şu ifadelere yer verdi;

“Kıymetli Van’lı hemşerilerim ve teşkilatlarımızın teveccühü ile yapılan istişareler sonucu, Van BB Başkan Adayı oldum. Şahsımı bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Allah mahçup etmesin, Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Abdulahat Arvas'ın TGRT'de Haber'de katıldığı canlı yayındaki ilk sözleri; 

"ERDEMLİ KADROLAR İLE MEMLEKETİMİZE HİZMET ETMEYE HAZIRIZ"

"Allah bizi utandırmasın, Türkiye’nin yüzüncü yılında güzel bir hava var. Güzel bir meclis, güzel bir başkanlık, güzel bir iktidar, güzel yerel yönetimlerin erdemli kardroları ile Cumhurbaşkanımıza memleketimize hizmet etmeye talibiz. 

"VAN HALKININ AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ ÖZLEMİNİ GİDERCEĞİZ"

Yerel yönetimlerde Van halkı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanlığının ve hizmetinin hasretini özlemini yaşadığı duygularını güçlü bir şekilde ifade ediyor.

İnşallah 2024 seçimlerinde de AK Parti iktidarında Van bu kervana dahil olacak. Eser ve hizmet siyasetinde Van’a daha ciddi hizmetler gelecek. 

"VAN BÖLGE İLLERİNİN AĞABEYİ OLACAK"

Van bölgenin diğer illerine ağabeylik yapacak, lokomotif olacak, güzel ve erdemli bir şehir. Van erdemli insanların yaşadığı, ilim irfan, tarih ve turizm şehridir.

"HALKIMIZLA BİRLİKTE ZAFER KAZANMAYA VE HİZMET DESTANI YAZMAYA HAZIRIZ"

Vangölü’nün etrafında şirin bir büyükşehir belediyemizin AK Parti iktidarıyla, bütün ilçelerle birlikte, güzel bir erdemli kadro ile inşallah zafer kazanarak Sayın Cumhurbaşkanımıza Van zaferini hediye edeceğiz. Van halkı adına biz zafer kazanmaya ve hizmet destanı yazmaya hazırız. Halk evet diyor, biz de evet diyeceğiz inşallah.

“VAN BU KEZ AK PARTİ BELEDİYECEĞİLİ DİYECEK”
Van’da siyasi atmosfer çok güzel, bir huzur ve güven ortamı var, bu ortamın bozulmaması ve Van’a hak ettiği yatırımların gelmesi ve gençlerimizin iş ve aş sahibi olması için Van bu kez kararını AK Parti Belediyeciliği için verecektir.

“ADAYLAR HALKIMIZDA OLUMLU KARŞILIK BULUYOR”

İstanbul’da açıklanan adaylar kamuoyunda çok güzel ve pozitif bir heyecan uyandırdı. Adayların donanımlı, tecrübeli ve erdemli isimlerden oluşması halkımızda olumlu bir karşılık buldu. Türkiye’nin geleceğinin imarı, inşaası ve ihyası için bu kadrolarla emin adımlarla güzel hizmetler yapılacak. 

“BELEDİYECİLİK AK PARTİ KADROLARININ İŞİDİR”

Belediyecilik AK Parti’nin işidir. Yerel yönetimler AK Parti kadrolarının işidir. Erdemli kadrolar ile Hakka ve Halka güvenerek yola çıkıyoruz, istikametimiz doğru, Cumhur İttifakı ile birlikte inşallah güzel hizmetlere imza atacağız."

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Osman AYŞİN
18.01.2024 19:34:12
Ülkemize ve Van'mıza hayırlı olsun. RABBİM mahçup etmesin inşallah. Şehrimizi ileriye götürecek ve mevcut sorunlarını çözecek hizmetleri yapmayı nasip etsin.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem