Van Büyükşehir Başkan Adayı Arvas: Van’ın yeni bir yöne ihtiyacı var

Cumhuriyet Caddesi’nde esnafla bir araya gelen AK Parti'nin Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, vatandaşlardan destek istedi,

Van Haberleri 1.02.2024 14:23:00 0
Van Büyükşehir Başkan Adayı Arvas: Van’ın yeni bir yöne ihtiyacı var
Tarih: 01.02.2024 14:24 Güncelleme: 01.02.2024 23:45

Cumhuriyet Caddesi’nde esnafla bir araya gelen AK Parti'nin Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, vatandaşlardan destek istedi, "Van'ın yeni bir yöne ihtiyacı var" dedi. Arvas, Van Büyükşehir Belediyesi'ni halkla birlikte yönetme sözü verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan adayı Arvas, ilk olarak Hak-İş sendikasıyla ve Van Sivil Dayanışma İnisiyatifi (SDİ) üyeleriyle görüştü. Büyükşehir adayı daha sonra kentin en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesi’nde esnafla bir araya geldi. Arvas’a AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım, Cumhurbaşkanı başdanışmanı Gülşen Orhan ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Esnafa "hayırlı işler" dileyerek sohbet eden Arvas, talep ve önerileri dinledi, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Esnaflar ve vatandaşlar büyükşehir adayı Arvas’ı çok sıcak birşkarşılayarak şehrin özellikle hizmetlere ve projelere hasret kaldığını söyledi.  Arvas, 31 Mart'tan sonra Van’ı hak ettiği yarınlarla ve yerel hizmetlerle buluşturacaklarını söyledi.

“DAHA İYİ, KONFORLU BİR ŞEHİRDE YAŞAMAK HER VANLININ HAKKIDIR”

Kendisine oy veren vermeyen herkesin hizmetkarı olacağını ifade eden Arvas, şunları kaydetti:
"Bu şehrin yeni bir yöne ihtiyacı var. Daha önce denediğimiz, tecrübe ettiğimiz yollar şehrin gelişmesine maalesef katkı sunmadı. Van'ı yerelde hizmetle buluşturacağız. Sizlerin projelerini, taleplerini ve önerilerini her zaman dikkate alacağız. Biz şehrimizin hizmetine talibiz. Şehrimize en güzel hizmeti getireceğiz. Geçmiş dönemde parlamentoda üstlendiğimiz misyon ne ise yine o misyon ve sorumlulukla hareket edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız bize ciddi bir kredi açtı, kendisinin destekleriyle şehrimizi yerel hizmet noktasında çok farklı bir yere taşıyabiliriz. Van’ımızla ilgili birçok güzel düşüncemiz var. Tabi sadece düşünce aşamasında değiliz, projelerimizi de var. Proje ekibimiz çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu projeleri de en kısa sürede basınla ve kamuoyuyla paylaşacağız. El ele verelim şehrimizi yönetelim. Bunu başarabiliriz. Daha iyi, konforlu bir şehirde yaşamak her Vanlının hakkıdır"

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

Yeşilyurtspor son dakikalarda ya üzülüyor ya seviniyor


Van Spor

Evinde hata yapmadı! Fenerbahçe, Karagümrük engelini 2 golle geçti


Van Spor

Iğdır FK - Boluspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Boluspor: 1


Van Spor

Malatya temsilcisi Mardin deplasmanından puansız döndü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Yeni Malatyaspor: 1


Van Spor

Erzurum Şengel Atlı Spor Kulübü finale yükseldi


Van Spor

Ardahan’ın koşan yıldızları Posof’ta parladı


Van Spor

Elazığspor ve Şanlıurfaspor’dan kardeş paylaşımlar


Van Spor

Yeşil beyazlı sevda sınır tanımıyor


Van Spor

Galatasaray hata yapmadı! Başakşehir'den 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Rize'yi iki golle geçtiler! Karadeniz derbisinin kazananı Trabzon


Van Spor

Kartal evinde yıkıldı! Beşiktaş Gençlerbirliği'ne mağlup oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ