Van Büyükşehir Adayı Abdulahat Arvas: Bütünleşik bir vizyonla yeni bir Van inşa edeceğiz

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas, Van’daki sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Van Haberleri 2.02.2024 17:19:00 0
Van Büyükşehir Adayı Abdulahat Arvas: Bütünleşik bir vizyonla yeni bir Van inşa edeceğiz
Tarih: 02.02.2024 17:24 Güncelleme: 02.02.2024 19:12

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas, Van’daki sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Arvas, "Doğru planlama ve yönetimle gelecek Belediyeciliği yeniden tasarlayacağız. Bütünleşik bir vizyonla yeni bir Van inşa edeceğiz" dedi.

AK Parti'nin Van Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdulahat Arvas, seçim çalışmaları kapsamında, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ziyaretlerin bu günkü durağı Memur-Sen Van Şubesi, HAKSİAD Van Şubesi, Van İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Özel Halk Otobüsleri Derneği, TÜMSİAD Van Şubesi, Hızır Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifiyle Van-Bitlis-Hakkari Eczacı Odası oldu. AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray’ın da yer aldığı ziyaretlere, Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım, MDK üyesi Zahir Soğanda, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ve partililer de katıldı.

Vanlılarla, STK'lar ve derneklerle milletvekilliği döneminde de değişik vesilelerle hep bir araya geldiklerini belirten Arvas, “Bazen milletvekili olduk. Bazen milletvekili adayı olarak sizlerle hep irtibat halinde olduk. Talepleri gidermeye gayret ettik. İnsanların bizden bir talebi varsa, çözüm üretmek için gayret sarf ettik. Belki hepsini çözemedik. Belki hepsinde netice alamadık. Ama bu anlamda samimi bir şekilde çabamızı ortaya koyduk” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem