Bil Kolejinden 'Okula Kabul-Bursluluk' sınavı

Van’da eğitim alanında önemli bir yere sahip olan Bil Koleji, öğrencilerin geleceği açısından önemli olan ‘Okula Kabul-Bursluluk’ sınavı düzenleyecek.

Van Haberleri 8.01.2018 09:48:49 0
Bil Kolejinden
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kısa zamanda eğitim alanında büyük bir başarı elde eden Bil Koleji, Van’ın eğitimine de büyük katkı sunuyor. Geçtiğimiz günlerde ara sınıflar için Van genelinde yapılan deneme sınavında ilk sırayı başka okullara kaptırmayan Bil Koleji, başarı sıralamasında açık ara ile birinci oldu. Mart 2018’de yapılacak olan “Okula Kabul-Bursluluk” sınavının çok önemli olduğunu belirten Bil Koleji kurucu üyesi ve Okul Müdürü Abdulmenav Hemedoğlu, geleceğin teminatı olan öğrencilere iyi bir gelecek hazırlamak isteyen her velinin çocuğunu mart ayının ilk haftasında Bil Koleji tarafından yapılacak olan sınava hazırlaması gerektiğini söyledi. Hemedoğlu, “Mart ayının ilk haftasında yapılacak olan ‘Okula Kabul-Bursluluk’ sınavı çok önemlidir. Öğrencilerin geleceğini oldukça etkileyecek olan bu sınavın her öğrenci için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Van genelinde önemli bir sınav yapmayı hedefliyoruz. 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıflar için yapacağımız sınav, Van genelinde okuyan öğrenciler için hazırlanan bir sınavdır. Yapacağımız sınav tamamıyla ücretsiz olacaktır. Yapılacak olan bu sınavda, başarı elde eden öğrenciler, burslu olarak okumayı hak edecekleri gibi, uluslararası başarılara imza atan Bil Koleji okullarına da kayıt yapabilecekler. Bil Koleji olarak, öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak anlamında kendimizi sorumlu görüyoruz. İyi bir eğitim, iyi bir nesil, bizim değişmez öngörümüzdür. Nitekim geçtiğimiz günlerde, Van genelinde yapılan ara sınıflar deneme sınavında yine Van Bil Koleji açık ara ile birinci olmayı başarmıştır. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz” dedi.

 

Abdulmenav Hemedoğlu, mart ayının ilk haftasında yapılacak olan sınava girecek öğrenci ve öğrenci velilerinin en yakın zamanda Bil Kolejine uğrayarak gerekli bilgileri alabileceklerini de sözlerine ekledi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem