Van Beşyol'daki Bozuk Kaldırımlar Yürüyenleri Hastanelik Ediyor!

Van'da bozuk kaldırım tehlikesi: Vatandaşlar yaralanıyor.

Van Haberleri 19.08.2024 10:46:00 0
Van Beşyol
Tarih: 19.08.2024 10:48

VAN'IN GÖBEĞİNDE BOZUK KALDIRIMLAR!

Van şehrinin en işlek noktalarından biri olan Beşyol mevkiindeki kaldırımların bozukluğu, vatandaşların ve esnafların canını sıkmaya devam ediyor. Belediyeler tarafından gerekli onarım çalışmalarının yapılmaması nedeniyle, yolda yürüyen vatandaşlar ayağının takılması sonucu düşme ve yaralanma gibi ciddi kazalara maruz kalıyor.

YARALANMALAR PEŞ PEŞE GELİYOR

Özellikle son vakada, Beşyol mevkiinde kaldırımdaki bozukluğa ayağını takarak düşen bir kişi, kafasını yere çarptı ve yaralandı. Olaya tanık olan çevredeki vatandaşların hemen ambulans çağırmasıyla yaralı vatandaş hastaneye ulaştırıldı. Bu tür olaylar, bozuk kaldırımların daha fazla mağduriyet yaratmasına neden oluyor.

BÖLGE ESNAFI VE VATANDAŞLARDAN TEPKİLER YÜKSELİYOR

Bozuk kaldırım sorunuyla yüzleşen bölge esnafı ve vatandaşlar, yetkililerden bir an önce çözüm bulmalarını talep ediyorlar. Gerçekleşen kazalar sonrası defalarca belediyeden onarım istendi ancak, alınan cevaplar tatmin edici olmadı. Büyük bir tedirginlik içinde kaldırımları kullanan vatandaşlar, kendilerinin veya başkalarının daha büyük zarar görmesini istemiyorlar. Taleplerin dikkate alınarak, kent genelindeki bozuk kaldırımların ivedilikle onarılması bekleniyor.

Kaynak: Van Bölge Gazetesi