Belediye Başkan Vekili Elmas Ay, Bahçesaraylılara sahip çıkıyor

Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan Elmas Ay, Bahçesaraylıların taleplerini dinledi, sorunlarının çözümü ile yakından ilgilendi. 

Van Haberleri 26.10.2019 22:13:34 0
Belediye Başkan Vekili Elmas Ay, Bahçesaraylılara sahip çıkıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, ilçedeki sorunların çözümü için destek sağlamak için bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere şehir dışına çıktı. Bu süre içerisinde Belediye Başkanlığına Belediye Meclis Üyesi Elmas Ay vekâlet ediyor. 

Kadınlar başta olmak üzere Bahçesaraylılar ile yakından ilgilenen Belediye Başkan Vekili Elmas Ay,  halkın sorunlarının çözümü için büyük bir çaba sarf ediyor. 

Kırmızı Köprü mevkiinde 4 katlı Mirhasan Veli Medresesi’ni yaptıran Mütevelli Heyet Başkanı Mele Mehmet Gülnar, Bahçesaray Merkez Cami Dernek Başkanı Mehmet Akbaş ve Liman Mahallesi sakinlerini kabul eden Başkan Vekili Elmas Ay, “Halkımızın çeşitli kesimlerinden oluşan heyetleri kabul ettik ve görüştük. Sorunlarını dinledik, sorunların çözümü ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Tüm imkânlarımızla halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Çünkü halka hizmeti hakka hizmet olarak kabul eden bir anlayışın mensuplarıyız. Bu vesile ile imkânlarımız ölçüsünde halkımızın sorunlarını çözmek için Bahçesaray Belediyesi personeli ile birlikte büyük bir gayretle çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Meki Arvas ‘ın öncülüğünde ve AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, Kadın Kolları Başkanı Semra Aydemir ve Gençlik Kolları Başkanı Rasim Sezer ile birlikte dayanışma içerisinde güzel hizmetler yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem