Başkan Vekili Aslan, Seyit Fehim Arvasi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Van’ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, Seyit Fehim Arvasi Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Van Haberleri 31.03.2021 18:45:04 0
Başkan Vekili Aslan, Seyit Fehim Arvasi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 31.03.2021 18:45

Van’ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, Seyit Fehim Arvasi Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

İlçenin farklı noktalarına birçok kez aile, esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Vekili Aslan, mahalle sakinleriyle de buluşmaya devam ediyor. Seyit Fehim Arvasi Mahallesi sakinleriyle Niyazi Türkmenoğlu Anadolu Lisesi konferans salonunda bir araya gelen Aslan, İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlatarak, vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Gerçekleşen toplantıda VASKİ, VEDAŞ, AKSA ve Telekom yetkilileri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve muhtar Zeki Aslan da hazır bulundu.

Mahalle sakinleri, imar ve alt yapıyla ilgili problemlerle VEDAŞ’ın sayaçları elektrik direklerine çıkarmasıyla ilgili problemlerin giderilmesini, bazı sokak ve caddelere trafik ışığı ve hız kesicilerin bırakılması istedi. Vatandaşlar, ayrıca mahallede yeni yollar açılmasını da taleplerine ekledi.

“Vatandaşlar terkin yapsın, bizde yeni yollar açalım”

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinlemenin önemli olduğunu belirterek, “Vatandaşlarla birebir tanışmak, onların istek ve taleplerini dinlemek beni mutlu ediyor. Yoğun iş tempomuza rağmen bu buluşmaları çok faydalı buluyorum. Mahalle sakinlerimizin bizden yeni yol talebi var. Ama devlet kamulaştırma yapsın istiyorlar, bu yanlış. Bu parseller içerisinde yola terkin yapılması gereken yerler var. Bu terkinler vatandaşlar tarafından yapılsın, bizde hemen yeni yollar açalım. Yine vatandaşlarımız imar problemi olduğunu söylüyor. Bunu da ayrıntılı şekilde inceleyeceğiz. Özellikle mahalle sakinlerimiz VEDAŞ ile ilgili sorun yaşadığını belirtiyor. Toplantılarımızda alt yap kuruluşlarının yetkilileri var. Yetkililer sorunları not alıyor. Bizde bu sorunların takipçisi oluyoruz” dedi.

Mahalle Muhtarı Zeki Aslan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek Başkan Vekili Aslan’a teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeşilyurtspor-Silifke Belediye Spor maçının hakemi belli oldu


Van Spor

Kars 36 Spor, Bitlis 1916 Spor maçının hakemleri belli oldu


Van Spor

Yeni Malatyaspor’un 3 puanı silindi


Van Spor

Genç’e 750 kişilik yeni spor salonu


Van Spor

Elazığ paletli yüzme yarışlarında dünya 3.’sü oldu


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi resmen başladı


Van Spor

25 Mart Spor Kulübü için tek yürek oldu


Van Spor

24Erzincanspor’da mali kriz büyüyor: Futbolcular alacakları için dava açtı


Van Spor

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ