Başkan Kahraman’dan Gara operasyonu açıklaması

Güvenlik korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ayhan kahraman Gara operasyonu konulu basın açıklaması yaptı.

Van Haberleri 17.02.2021 00:29:00 0
Başkan Kahraman’dan Gara operasyonu açıklaması
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL


Başkan Kahraman yaptığı basın açıklamasında Kürt düşmanı PKK terör örgütünün amacının kan ve gözyaşı olduğunu belirterek, Gara operasyonunda Şehit düşen askerlere ve PKK tarafından alçakça katledilen sivillere Allah’tan rahmet diledi.

TÜRK ORDUSU YAPTIĞI HİÇBİR OPERASYONDA SİVİLLERE ZARAR VERMEMİŞTİR

Kahraman yaptığı yazılı basın açıklamasında Türk ordusunun hiçbir zaman sivillere zarar vermediğine vurgu yaparak, “Son zamanlarda bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan operasyonlar netice vermiş olup, bu terör örgütü mensubu olan hainlerin inlerine girilmiş ve o inler başlarına yıkılmıştır. Türk ordusunun bu hainler için başlattığı kapsamlı operasyonlar ara, bul ve yok et stratejisi çerçevesinde menşeyi ne olursa olsun terörün her türlüsüne karşı göstermiş olduğu kararlılığın ispatı niteliğindedir. Türk ordusunun muazzam gücüne rağmen yaptığı hiçbir operasyonda sivillere zarar verilmediği gibi onların can ve mal güvenliği öncelikli gaye edinilmiştir.” İfadelerini kullandı.

BİZ GÜVENLİK KORUCULARI OLARAK ŞEHİTLERİMİZİN İNTİKAMINI ALMAK İSTİYORUZ

Başkan Kahraman açıklamalarının devamında, “10 Şubat 2021 tarihinde başlatılan başarılı Gara operasyonları neticesinde operasyona katılan askerlerimizden şehitler verdiğimiz gibi bölücü terör örgütü elinde bulunan 13 sivil kardeşimiz de şehit edilmiştir. Terör örgütü bu hareketiyle ne kadar zalim ve alçak oluğunu bir kez daha göstermiş bulunup, amaçlarının kan ve göz yaşı olduğunu kanıtlamıştır. Hayatını kaybeden şehitlere Allahtan rahmet diler, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz. Bu menfur olay, her Türk gibi biz Güvenlik korucularını da derinden üzmüştür. Biz Güvenlik korucuları olarak askerlerimizin ve 13 şehidimizin intikamını almak istiyoruz ve bu uğurda bize verilecek her türlü göreve hazır olduğumuzu belirtip saygılarımızı sunuyoruz.” şeklinde konuştu.


Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem