Başkan Kahraman’dan Ankara’ya çıkarma

Van Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ayhan Kahraman, Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Van Haberleri 20.12.2020 00:12:07 0
Başkan Kahraman’dan Ankara’ya çıkarma
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Van Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ayhan Kahraman, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Korucular Daire Başkanı Mithat Can Kutluca ve milletvekillerini ziyaret ederek, korucuların sorunlarını ve taleplerini iletti.

“İÇİŞLERİ BAKANIMIZLA YAPTIĞIMIZ GÖRÜŞMELER OLDUKÇA VERİMLİ BİR ZEMİNDE GEÇİP GÜVENLİK KORUCULARIMIZIN BEKLEDİĞİ UMUT DOLU HABERLER İÇİN BİR IŞIK OLDU”

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Kahraman, “Ankara'daki ziyaretlerimize bugün itibari nokta koymuş bulunmaktayız. Ziyaretler kapsamında ilk durağımız Güvenlik korucularının Ankara’daki temsil merkezi olan Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonuydu burada yaptığımız toplantılar çerçevesinde aldığımız karalar neticesinde bir takım ziyaretler gerçekleştirmiş bulunduk. Bu ziyaretler kapsamında ilk durağımız Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyon Başkanlığı ve Mardin, Bingöl Milletvekillerimizdi. İkinci durağımız MHP İstanbul Milletvekilimiz ve Güvenlik korucularımızın her zaman meclisteki sesi olan Arzu Erdem’i makamında ziyaretle devam etti. Üçüncü ziyaretimizi göreve geldiği günden beri Koruculara her zaman destek olan ve Koruculuk sistemini etkin kullanma da mihenk taşı olan Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral Arif Çetin’i makamında ziyaretle devam etti. Dördüncü ziyaretimizi Korucuların temsil dairesi olan Korucular Daire Başkanı Mithat Can Kutluca’yı makamında ziyaret ettik. Ziyaretlerimizin son durağı ise içişleri Bakanlığı oldu. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya Güvenlik Korucularımızın üzerimizde olan selamlarını ilettik. İçişleri Bakanımızla yaptığımız görüşmeler oldukça verimli bir zeminde geçip güvenlik korucularımızın beklediği umut dolu haberler için bir ışık oldu. Bu ziyaretler çerçevesinde bizleri misafir eden devlet büyüklerimize ve diğer devlet erkanımıza teşekkür eder, bizleri bu süreçte gerek sosyal medyadan takip edip destek olan gerekse telefonla arayıp desteklerini bizzat ileten dernek başkanları ve güvenlik Korucusu arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi 
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem