Başkale’deki velilerden kreşe yoğun ilgi

Vangölü TV ekibi olarak Van’ın ilçelerini gezmeye devam ediyoruz. Bu hafta Van’ın Başkale ilçesine konuk olduk. Başkale’de faaliyet gösteren Başkale Çocuk Akademisi’ni ekranlara getirmeye çalıştık. 

Van Haberleri 28.02.2022 23:53:40 0
Başkale’deki velilerden kreşe yoğun ilgi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VANGÖLÜ TV/ÖZEL 
Kreşe çok yoğun taleplerin olduğunu ancak kura ile alabildiklerini dile getiren Başkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hafize Selimoğlu, “ Başkale belediyesi çocuk akademisi ilçe kaymakamımız ve belediye başkan vekilimiz Sayın Asım Solak’ın talimatları doğrultusunda açıldı. Kreşimiz Yıldızlar ve Bilginler sınıfı olmak üzere 2 sınıftan oluşmaktadır. 
Kreşimizde toplamda 36 öğrencimiz var. Her sınıfta 18 öğrenci bulunmaktadır. Aynı zamanda kreşte, branş dersleri, akıl, zeka oyunları ve İngilizce branş ders olarak miniklerimize verilmektedir.
 Kreşimize gelen öğrenciler 4 ve 6 yaş grubu küçük ve büyük yaş grubu olarak nitelendirilmektedir. Hem halkımızdan hem de memur kesimimizden rağbet görüyoruz. Kreşimize ulaşım 2 servis tarafından yapılmaktadır. Sabah saat 09.00’da alıp gece saat 02.00’da teslim etmektedir. 
Kreşimiz ücretli değildir. Sayın kaymakamımız Asım Solak’ın desteğiyle halkımızdan ve velilerimizden ücret talep etmiyoruz. Kreşimize talep çok fazla her öğrenciyi almak istiyoruz ama alamıyoruz maalesef, aşırı talepten ötürü bu yıl kura ile öğrencilerimizi aldık. Yoğun ilgiden çok memnunuz” Dedi.  
Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem