Başkale'de kaçakçılık operasyonu

Van’ın Başkale ilçesinde düzenlenen operasyonda 42 bin 300 paket kaçak sigara, 4 av tüfeği, bir tabanca ve bu silahlara ait mühimmat ele geçirildi.

Van Haberleri 29.01.2017 18:33:01 0
Başkale
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.01.2017 18:33

Van’ın Başkale ilçesinde düzenlenen operasyonda 42 bin 300 paket kaçak sigara, 4 av tüfeği, bir tabanca ve bu silahlara ait mühimmat ele geçirildi.


Alınan bilgilere göre, Başkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılık olaylarını önlemek ve suça karışanları yakalamak amacıyla Açıkağıl Mahallesi’nde belirlenen 4 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda R.K., E.K., M.K. ile Ö.D.’ye ait ev ve eklentilerde arama yapan ekipler; 42 bin 300 paket kaçak sigara, 4 av tüfeği, bir tabanca, 2 şarjör ve bu silahlara ait çok sayıda mühimmat ele geçirdi. 4 şüpheliyi gözaltına alırken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem