Başkale Ziraat Odası Başkanı Aşkan’dan Van Milletvekillerine mektup 

Başkale Ziraat Odası Başkanı Rahmi Aşkan, kovid-19 salgını döneminde, üretim yapan çiftçilere pandemi sürecinde ekonomik desteğin sağlanması gerektiğini belirterek, Van milletvekillerine “Borç ertelenmesi” hususunda mektup gönderdi.?

Van Haberleri 16.12.2020 20:33:34 0
Başkale Ziraat Odası Başkanı Aşkan’dan Van Milletvekillerine mektup 
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Başkale Ziraat Odası Rahmi Aşkan, milletvekillerine gönderdiği mektupta pandeminden dolayı ekonomik olarak zor günler geçiren çiftçilerin borçlarının ertelenmesini talep etti.

“ÇİFTÇİMİZ İÇİN YAPILACAK ÖNCELİKLİ ÇALIŞMA BORÇ ERTELENMESİDİR”

Konu hakkında açıklama yapan Başkale Ziraat Başkanı Rahmi Aşkan ”Pandemi sürecinde çiftçimiz için yapılacak öncelikli çalışma borç ertelenmesidir. Odamıza gelen taleplerde bu yöndedir. Genel Merkezimizin başlattığı çalışma ile Başkale Ziraat Odası Başkanlığımız da dahil Türkiye genelindeki 750 Ziraat Odası Başkanlığından tüm milletvekillerimize borç ertelenmesi konusunda mektup gönderildi” dedi. 

“İLÇEMİZİN BAŞLICA GEÇİM KAYNAĞI TARIM VE HAYVANCILIKTIR”

Başkan Aşkan “Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar öncülüğünde başlatılan çalışma ile bir an evvel çiftçilerimizin beklentisi olan borç ertelemelerine meclisten de desteğin geleceğine inanıyoruz” diye konuştu. Başkale Ziraat Odası Başkanımız Açıklamasına ek olarak “Başkale ilçemiz tarım ve hayvancılık bölgesi olması dolayısıyla ilçemizin başlıca geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır, Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı DAP projelerinin tekrardan açılması ve Başkale ilçemize öncelik tanınması 23 Şubat 2020 depreminden sonra mağdur olan çiftçilerimize can suyu olacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi 
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem