Başkale halkından yarı olimpik yüzme havuzuna yoğun ilgi

Vangölü TV ekibi olarak Van’ın ilçelerini gezmeye devam ediyoruz.

Van Haberleri 22.02.2022 14:50:04 0
Başkale halkından yarı olimpik yüzme havuzuna yoğun ilgi
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Bu hafta Van’ın Başkale ilçesine misafir olduk. Başkale ’de faaliyet gösteren yarı olimpik yüzme havuzu tesislerini ekranlara getirmeye çalıştık.
2020 yılında faaliyete geçen yarı olimpik yüzme havuzunun işletme sorumlusu ve yüzme antrenörü Seyithan Aslan, Vangölü TV mikrofonlarına tesis ile ilgili bilgi verdi. 
Aslan : “tesisimiz 2020 Temmuz ayında faaliyete geçti. Tesisimizde kısa kulvar dediğimiz 25 metrelik yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, zumba ve pilates reformer dediğimiz kadınlarımıza yönelik alanlarda bulunmaktadır. Bunların dışında yüzme havuzunda 2 yüzme antrenörü, 2 tane cankurtaran ve bir havuz operatörü olmak üzere 5 tane teknik eleman bulunmaktadır.  Havuzumuzun işleyişi ise pazartesi günü temizlik ve genel bakım günü olarak ayarlandı, Salı, Perşembe ve Cumartesi günü erkek günlerimiz, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri ise bayanlara ayrılan günlerimiz olarak ayarlandı. Bunun dışında Cumartesi ve Pazar günlerin de okuldan dolayı saat 10.00 ve 14.00’te çocuklara yönelik eğitim verilmektedir. Tesisimize Başkale halkının ilgisi iyi ve Başkale kaymakamımız Sayın Asım Solak’ın destekleri ile ilgili kitleye yavaş yavaş ulaşıyoruz. Havuzumuzun belli bir ücreti de bulunmaktadır ve abonelik almalılar zumba, sauna ve Pilates gibi üyelikleri vardır. Belli üyeliklerde indirimde yapabiliyoruz. Fiyatlarımız büyük bir bütçe ye tabi değil uygundur.  Tüm halkımızı tesisimize bekliyoruz ”dedi.
    Kaynak:  Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem