Bakan Yardımcısı Yavuz, Tuşba Belediyesinin halk plajlarında incelemelerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Tuşba Belediyesinin bölge turizmine kazandırdığı Mollakasım Mavi Bayraklı Halk Plajı ile yapımı devam eden Ayanıs Halk Plajı’nda incelemelerde bulundu.

Van Haberleri 20.06.2021 09:58:24 0
Bakan Yardımcısı Yavuz, Tuşba Belediyesinin halk plajlarında incelemelerde bulundu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.06.2021 09:58

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Tuşba Belediyesinin bölge turizmine kazandırdığı Mollakasım Mavi Bayraklı Halk Plajı ile yapımı devam eden Ayanıs Halk Plajı’nda incelemelerde bulundu.

Bazı gezi ve incelemelerde bulunmak üzere önceki gün Van’a gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, tarihi ve turistik mekanlarındaki gezi ve incelemelerini bugün de sürdürdü. Beraberinde bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray ile birlikte denize kıyısı olmadığı halde Tuşba Belediyesi tarafından bölge turizmine kazandıran ve Türkiye’nin iç sularına verilen ilk ve tek mavi bayraklı halk plajı olan ‘Mollakasım Mavi Bayraklı Halk Plajı’nı ziyaret eden Bakan Yardımcısı Yavuz; Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, belediye meclis üyeleri Havva Duran, Mahmut Ekinci, Murat Dargın ve Sırac Ünlü ile belediye başkan yardımcıları Azad Gülengül ve Hasan Handil ile birim müdürleri tarafından karşılandı. Bakan Yardımcısı Yavuz ve beraberinde bulunan Milletvekili Arvas, bir süre alanda incelemelerde bulunduktan sonra burada dinlenen vatandaşlarla sohbet etti.

Bakan Yavuz ve beraberindekiler, daha sonra Tuşba Belediyesinin bölge halkının ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda toplam 22 bin metrekare alan üzerine inşa ettiği Ayanıs Halk Plajı’na geçtiler. Önümüzdeki günlerde bölge turizmine hizmet verecek olan plajdaki tesislerde de incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Yavuz, bölge turizmine büyük katkı sağlayacak olan plajlar için Başkan Akman ve ekibine teşekkür etti.

Yapılan çalışmalar hakkında Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’a bilgi veren Başkan Akman, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan desteklerden dolayı Bakan Yardımcısı Yavuz’a teşekkür etti. Bakan Yardımcısı Yavuz, çay içip bir süre dinledikten sonra bölgede ayrıldı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

Sinan Kaloğlu: "Buradan kaybetmeden dönmek isterdik, avantajı kullanamadık"


Van Spor

Serkan Özbalta: "İyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımızı ve oyuncularımı tebrik ediyorum"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 0


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan transfer atağı


Van Spor

Elazığ İl protokolü basketbol maçında buluştu


Van Spor

Snowboard FIS European Cup Erzincan


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Isparta 32 Spor: 1


Van Spor

Kar ve ayaz altında şampiyonluk mesaisi


Van Spor

Snowboard’un yıldızları Ergan Dağı’nda buluştu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ