Atıf Çiçekli ve Hacer Şevgin Altın Van'da Gündem Programı'na konuk oldu

Van FM'de yayınlanan ve Gazeteci Ziya Türk'ün hazırlayıp sunduğu Van'da Gündem Programı'nın bugünkü konukları,AK Parti Tuşça Kadın Kolları İlçe Başkanı Hacer Şevgin Altın ile Edremit Kaymakamı ve Edremit Belediye Başkanvekili Atıf

Van Haberleri 23.10.2018 19:45:31 0
Atıf Çiçekli ve Hacer Şevgin Altın Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van FM'de yayınlanan ve Gazeteci Ziya Türk'ün hazırlayıp sunduğu Van'da Gündem Programı'nın bugünkü konukları,AK Parti Tuşça Kadın Kolları İlçe Başkanı Hacer Şevgin Altın ile Edremit Kaymakamı ve Edremit Belediye Başkanvekili Atıf Çiçekli oldu.

 

Programın ilk bölümünde AK Parti Tuşba İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Şevgin Altın, teşkilatlanma ve siyasi çalışmaları hakkında bilgi verdi. AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen eğitim seminerinden de söz eden Hacer Şevgin Altın, teşkilat mensuplarının ve partiyi seçmen karşısında temsil edecek olan adayların sağlam kişiliğe, dürüst ve dik duruşa sahip olması gerektiğinin altını çizdi. 

 

Programın ikinci bölümünde ise Edremit Belediye Başkanvekili olarak atandığı günden bu yana yaptığı çalışmaları ve hizmet üretmenin temelinde yatan felsefesini gerekçeleri ile anlatan Edremit Kaymakamı Atıf Çiçekli, "Biz yaratılanı yaratandan dolayı seviyoruz. Bu nedenle hiç bir ayırım yapmadan, insanımızın hayatını daha konforlu hale getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bir yandan kentin sorunlarını çözüyoruz, diğer yandan Edremit'i bölgeye hitap edecek şekilde marka ilçe haline getiriyoruz. Bu çalışmalarımız ilçedeki gerek sosyal hayatı, gerekse ekonomik faaliyetleri canlandırdı. Artık Edremit, sadece Van'ın değil bölgenin ve Türkiye'nin marka ilçeleri arasındaki yerini aldı. Ancak halkımız aldığı hizmetlerin devam edebilmesi için, hizmet perspektifine sahip kişilerle birlikte olmalı. Hem hendeği seçip hem hizmet istemek doğru bir yaklaşım değil. Çünkü hendek kazanlar bırakın hizmet yapmayı, hizmetleri engellemek için ellerinden geleni yapıyorlar" diyerek halkı düşünerek doğru kararlar vermeye davet etti. 

 

Hacer Şevgin Altın'ın  konuk olduğu Van'da Gündem Programı 1.Bölüm TIKLA İZLE

 

Atıf Çiçekli'nin konuk olduğu Van'da Gündem Programı 2. Bölüm 1. Part TIKLA İZLE

 

Atıf Çiçekli'nin  konuk olduğu Van'da Gündem Programı 2. Bölüm 2. Part TIKLA İZLE


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem