Asena Türkoğlu Ateş belediye başkan adaylığına SP'de kavuştu

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan ve adaylık verilmeyen, Asena Türkoğlu Ateş, Saadet Partisi (SP) İpekyolu Belediye Başkan adayı oldu.

Van Haberleri 17.02.2019 15:48:37 0
Asena Türkoğlu Ateş belediye başkan adaylığına SP'de kavuştu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.02.2019 15:48

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan ve adaylık verilmeyen, Asena Türkoğlu Ateş, Saadet Partisi (SP) İpekyolu Belediye Başkan adayı oldu.

SP Van İl Başkanlığında düzenlenen basın açıklamasında konuşan İl Başkanı Özay İlhan, tüm Türkiye’de olduğu gibi Van’da da iki kutuplu bir siyasetin halka dayatıldığını öne sürerek, “Ülkemizde ve ilimizde insanlarımızın çaresiz olmadığını, kamuoyunun ve medyanın toplumumuza dayattığı alternatifler dışında da bir yol olduğunu, Saadet Partisi olarak şimdiye kadar yaptığımız tanıtım ve seçim çalışmalarında ortaya koyduk. Bu anlayışla hareket ederek ülkemizin tüm seçim bölgelerinde, tüm belediyelerde seçime giriyoruz ve bunu gururla ifade ediyoruz ki; Saadet Partisi 31 Mart belediye seçimlerinde tüm belediyelerde aday çıkaran tek partidir” dedi.

Van’da da hem büyükşehir hem de ilçelerde güçlü adayları bir bir tanıtmaya devam ettiklerini dile getiren İlhan, “Bugün de ilimizin en büyük ilçesi olan İpekyolu Belediye Başkan Adayımızın Asena Türkoğlu Ateş olduğunu tüm kamuoyuna ilan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İpekyolu Belediye Başkan Adayı Asena Türkoğlu Ateş ise, demokrasinin sadece siyah ve beyazdan oluşmadığını vurgulayarak, “Demokrasinin renkleri de vardır. Bizde bu renklerden biriyiz. Van halkı çaresiz değildir, çare vardır. Tertemiz duygularımızla, inancımızla ve azmimizle siz güzel insanlara cennet Van’ı tanıtmak ve yönetmek bizlerin görevidir. Adaylığımın tek sebebi de budur. Gelin güzel yarınlara ve özgürlüğe beraber yürüyelim” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ