Van Altayspor'un Yeni Teknik Direktörü: Oktay Belli

Van'ın Evladı Belli, Altayspor'un Başarı Rüyasını Gerçekleştirmek İçin Kolları Sıvadı!

Van Haberleri 25.09.2024 08:37:00 0
Van Altayspor
Tarih: 25.09.2024 08:39

VAN'DA YENİ BİR DÖNEM

Profesyonel futbolculuk kariyerini Van'da ve farklı kulüplerde sürdürdükten sonra teknik direktörlük yapmaya başlayan Oktay Belli, Van Amatör Lig ekiplerinden Altayspor'la anlaşma sağladı. Geçmişte çeşitli futbol okullarında ve amatör takımlarda teknik sorumluluk üstlenen Belli, şimdi de Van'ın hedefi büyük olan ekibine liderlik edecek.

ŞAMPİYONLUK HEDEFİYLE ANLAŞMA

2024-2025 futbol sezonunda Van Amatör Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Van Altayspor, Vanlı antrenör Oktay Belli ile güçlerini birleştirdi. Geçmiş deneyimlerindeki başarılı sonuçlarla dikkat çeken Belli, Van Altayspor'u Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a taşıma hedefiyle yola çıkıyor. Belli, bu doğrultuda takımı ve ekibinin tüm emeğini seferber etmeyi planlıyor.

DENİZLİ'DEN VAN'A DENEYİMLİ ANTRENÖR

Süper Lig tecrübesine de sahip olan Oktay Belli, 2001-2004 yılları arasında Gaziantepspor forması giydikten sonra farklı ekiplerde de terledi. Antrenörlük kariyerinde önemli basamaklar atan Belli, 2018 yılında Ağrı Patnospor'u yenilgisiz ve gol yemeden şampiyonluğa taşımayı başardı ve şimdi yeni meydan okuması için Van Altayspor'un başına geçti.

"BİZ BAŞARACAĞIZ" DİYOR BELLİ

Van Altayspor ve hedefleri konusunda optimist bir tutum sergileyen Belli, gazetemize yaptığı açıklamada takımı çalıştıracak olmanın heyecanını yaşadığını ve daha önce elde ettiği başarıların bu yeni görevde de kendisine güven verdiğini belirtti. Kulüp Başkanı Erhan Sağdinç ve yönetim kuruluna teşekkürlerini sunan Belli, anlaşmanın kendisi ve takım için hayırlı olmasını umduğunu ifade etti. Hedeflerine ulaşmak için tüm gayretiyle çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem