AK Parti’li Türkmenoğlu, terör mağduru anneleri unutmadı

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, "Anneler Günü" sebebiyle PKK terör örgütü tarafından evlatları ve eşleri şehit edilen anneleri ziyaret etti.

Van Haberleri 13.05.2019 14:23:59 0
AK Parti’li Türkmenoğlu, terör mağduru anneleri unutmadı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.05.2019 14:23

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, "Anneler Günü" sebebiyle PKK terör örgütü tarafından evlatları ve eşleri şehit edilen anneleri ziyaret etti.

“Anneler Günü" sebebiyle ilk ziyaret, PKK’lı teröristlerce şehit edilen AK Parti Özalp İlçe Başkan yardımcıları Aydın Ahi ve Aydın Muştu’nun Tuşba ilçesindeki evlerine gerçekleştirildi. Özalp İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar ve il yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette Türkmenoğlu, şehit Ahi ve Muştu’nun çocukları ile de ilgilendi. Türkmenoğlu ve heyeti daha sonra kısa süre önce PKK’lı teröristlerce evinden çıktığı sırada şehit edilen Abdulcelil Tuci’nin Edremit ilçesindeki evine geçti. Burada Abdulcelil Tuci’nin annesi Saciye Tuci ve hamile eşi 4 çocuk annesi Zinnet Tuci ile görüşen Türkmenoğlu, sabır ve metanet temennisinde bulundu.

Yine PKK’lı teröristlerce evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan AK Parti Edremit İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mikail Atlı’nın Eminpaşa Mahallesi’ndeki evine geçen heyet, burada Mikail Atlı ve aile mensupları ile görüşerek, annesinin Anneler Günü’nü kutladılar.

Heyetin bir sonraki durağı ise AK Parti Bahçesaray Kadın Kolları eski Başkanı Keriman Söylemiş’in İpekyolu ilçesindeki evi oldu. Geçtiğimiz yıl 28 yaşındaki oğlunu trafik kazasında kaybeden Keriman Söylemiş’in Anneler Günü de kutlandı.

Kadın Kolları Van İl Başkanı Havva Duran ve yönetim kurulu üyeleri, terörle mücadelede şehit düşen emniyet mensubu Ferhat Arslan’ın da evine ziyaret gerçekleştirerek eşi ve annesinin Anneler Günü’nü kutladılar.

Ziyaretlerle ilgili olarak bir değerlendirme yapan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, annelik müessesesinin önemine değindi. Anneler Günü sebebiyle terörün mağdur ettiği eş ve anneleri ziyaret ederek acılarını kısmen de olsa dindirmek istediklerini ifade eden Türkmenoğlu, terörün bölgede en çok annelere zarar verdiğini kaydetti. Türkmenoğlu, "Ne yazık ki terör, kandırarak dağa götürdüğü gençlerin de ölümüne sebep olarak annelerin yüreğinin yanmasına sebep olmuştur. Terör, bünyesine katarak mağdur ettiği evlatların annelerinin yanı sıra güvenlik güçlerimizin de şehadeti ile birlikte eş ve annelerinin mağdur olmasına yol açmıştır. Terör, bunlarla kalmayarak toplumsal korku yayma ve siyasal yıldırma amacıyla mensuplarımızı hunharca katlederek hem eş ve çocuklarını hem de annelerini mağdur etmiştir. Terör mağduru annelerimiz müsterih olsun. Devletimiz ve hükümetimiz terörle mücadelede kararlılığından asla vazgeçmeyecektir" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ