AK Partili Soğanda'dan STK'lara Aktif Kampanya Çağrısı

AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, referandum kararını “EVET” olarak açıklayan STK’ları sahada kapı kapı aktif bir kampanya yürütmeye çağırdı.

Van Haberleri 17.02.2017 15:45:37 0
AK Partili Soğanda
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, referandum kararını “EVET” olarak açıklayan STK’ları sahada kapı kapı aktif bir kampanya yürütmeye çağırdı.

 

Van FM’de Gazeteci Ziya Türk tarafından hazırlanıp sunulan Manşet Programı’nın konuğu olan AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’nin Türkiye için neden gerekli olduğuna ve referandumda halkın oyunu EVET olarak kullanmasının önemine değindi.

 

STK’LAR SAHADA AKTİF ÇALIŞMALI

Sivil toplum kuruluşlarının önemli kısmının kararlarını EVET olarak açıklamasını takdirle karşıladığına değinen Zahir Soğanda, “Sivil toplum kuruluşlarının sağduyulu karar alıp ülkemizin ve halkımızın yanında yer alması büyük öneme sahip. Ancak kararını EVET olarak açıklamak bir başına yeterli değildir. 16 Nisan’da yapılacak bir siyasi seçim değil, bir halk oylamasıdır. Referandum için sivil toplum kuruluşlarımız, sahaya inerek kapı kapı çalışabilir. Her sivil toplum kuruluşumuz “‘EVET” için çalışmak üzere seçim koordinasyon merkezini kurup, planlı programlı, gücü ve imkânı nispetinde çok aktif bir şekilde çalışmalıdır” diyerek STK’lara daha aktif çalışma çağrısında bulundu.

 

EMPERYAL GÜÇLERE KARŞI STK’LAR DAHA GÜÇLÜ KAMPANYA YÜRÜTMELİ

Cumhurbaşkanlığı sistemine karşı çıkanların emparyal güçler ve onların yerli işbirlikçileri olduğuna dikkat çeken Zahir Soğanda, “Türkiye’nin gelişmesini, önündeki engellerin kaldırılmasını istemeyen bütün güçler birlik olmuş, hep birlikte Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemine karşı çıkıyor. PKK, FETÖ ve IŞID gibi terör örgütleri emperyal güçlerle birlikte ortak hareket ediyor. Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlere karşı, “EVET” diyen siyasi partiler gibi, sivil toplum kuruluşları da kapı kapı dolaşarak, sahada el birliği içinde canla başla çalışmalı. 16 Nisan’da gerçekleşecek olan reformun altında hepimizin imzası ve alın teri olmalı. Bizim kararımız ile ülkemiz geleceğe güçlü bir şekilde hazırlanmalı” diyerek büyük bir çaba gösterilmesi gerektiğini söyledi.

 

Van Postası Gazetesi

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem