AK Partili kadınlardan kan bağışı

AK Parti Van Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, Türk Kızılayının kuruluş yıldönümü ve “Kan Ver, Hayat Kurtar” kampanyası kapsamında kan bağışında bulundular.

Van Haberleri 1.11.2018 16:00:04 0
AK Partili kadınlardan kan bağışı
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Kızılayın kuruluşunun 150. yıldönümü sebebiyle düzenlenen kan bağışı etkinliği yoğun ilgi gördü. AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Havva Duran’ın da katıldığı kan bağışı etkinliği kapsamında yaklaşık 200 kadının kan vereceği bildirildi.


Gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Kızılayın üstlenmiş olduğu görevin önemine değinerek, “Ulusal ve uluslararası alanda insanların acısını hafifletmeye çalışan, hizmetlerinde hiçbir çıkar gözetmeyen Kızılay, en köklü ve en güçlü yardım kuruluşudur. Savaşta, barışta, afetlerde görev üstlenen Kızılay, gönüllülük esasına göre çalışmalarını yürütmektedir. Kızılay, halk sağlığıyla da yakından ilgilenen bir kurum olarak Türkiye’de kan hizmetlerinin gelişmesini üstlenmiştir. ‘Hayat Kurtar’ sloganıyla kan bulunmazsa ölecek bir hastanın bizim verdiğimiz kan ile kurtulmasının bize verdiği manevi duyguyu yaşamak, kan bağışı ile onurlu ve insancıl bir davranışı sergilemek için bugün buradayız. AK kadınlar olarak kanımızın son damlasını bile bu vatan ve milletimiz için vermeye hazırız. Kan bağışı etkinliğimize Vanlı kadınlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi bizleri oldukça memnun etmiştir. Her kan, bir candır diyoruz” şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından AK Partili kadınlar kan bağışında bulunduktan sonra Kızılaydan ayrıldılar.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem