AK Parti’li Gülaçar: “En büyük mesaj Kürtlerden”

AK Parti Van Milletvekili ve MKYK Üyesi Osman Nuri Gülaçar, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından bir değerlendirmede bulundu.

Van Haberleri 1.04.2019 13:39:01 0
AK Parti’li Gülaçar: “En büyük mesaj Kürtlerden”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.04.2019 13:39

AK Parti Van Milletvekili ve MKYK Üyesi Osman Nuri Gülaçar, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından bir değerlendirmede bulundu.

Yerel seçimlerde Türkiye’nin her bir karışından ayrı bir mesaj çıktığını ifade eden Gülaçar, “31 Mart yerel seçimlerinden başarı ile çıkan Cumhurbaşkanımızı ve onu yalnız bırakmayan aziz halkımızı tebrik ediyorum. AK Parti’nin ve onu sahiplenen gönüldaşlarının başarısı bir kez daha dünya tarihine geçmiştir. Elbette ki buruk sevinç yaşadığımız yerler oldu, aynı zamanda bizi çok sevindiren yerlerimiz de mevcut. Memleketimizin her bir karışında seçmenimiz bize ayrı bir mesaj verdi. Şüphesiz bu mesajların en büyüklerinden birini de Cumhurbaşkanımızın teşekkür ettiği, bu ülkenin kurucu unsuru olan ve asla Türkiye’den vazgeçmeyeceğini bir kez daha deklare eden Kürtler oldu. Partimiz Doğu ve Güneydoğu bölgemizdeki birçok il ve ilçede çok önemli oylar aldı” dedi.

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığının gönül belediyeciliği ile buluşması gerektiğini ifade eden Gülaçar, “Gönül isterdi ki Van’ımız da gönül belediyeciliği ile buluşsun. Ancak tüm seçim sürecinde özverili, vizyoner, samimi ve gayretli bir performans sergileyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Necdet Takva kardeşime ve ona oy veren 200 bin insanımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Necdet Beyin şehrimiz adına çok güzel projeleri vardı. Bu memleketin gençleri iş ve aş sahibi olacaktı. Ancak nasip olmadı. Tüm bu süreçte sahada çalışan kadınlarımıza, gençlerimize, büyüklerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçe belediye başkan adaylarımızın her birine teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki tüm ilçe belediyelerimiz gönül belediyeciliği ile buluşsun. Hanesine 3 yeni belediye kazandıran AK Partimiz, Van’da daha iyi hizmetler yapacaktır. Bahçesaray, Çatak, Gevaş ve Gürpınar belediye başkanlarımızı, onlara oy veren aziz hemşehrilerimizi ve teşkilatlarımızı tebrik ediyorum. Çaldıran, Muradiye, Saray, Başkale’de önemli değişiklikler oldu, bu değişikliğe imza atan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Özalp’te partimizi yalnız bırakmayan gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. İpekyolu, Erciş, Edremit ve Tuşba ilçelerimizde bizlere oy veren hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki bu belediyelerimiz de gönül belediyeciliği ile yol alsın. Kaybettiğimiz yerlerin tümünde elbette ki dersler çıkaracağız, tüm eksiklerimizi gözden geçireceğiz ve halkımıza bir daha geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Seçim güvenliği ile ilgili de açıklama yapan Gülaçar, “Seçim güvenliğini sağlayan, seçimin suhuletle geçmesine vesile olan başta Valimiz Mehmet Emin Bilmez’e, tüm ilçe kaymakamlarımıza, emniyet ve jandarma personelimize teşekkür ediyorum. Sandık başındaki tüm görevli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçime ilişkin hem yerel hem bölgesel hem de genele yönelik ayrıntılı bir değerlendirme daha sonra yapacağız inşallah” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ