Ak Parti Van Milletvekillerinden Özalp için geçmiş olsun mesajı 

Ak Parti Van Milletvekilleri Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğünde ki depremde yaralanan ve evi hasar gören vatandaşlar için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Van Haberleri 26.06.2020 13:52:11 0
Ak Parti Van Milletvekillerinden Özalp için geçmiş olsun mesajı 
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Osman Nuri Gülaçar ve İrfan Kartal sosyal medya hesabı üzerinden Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğünde ki depremde yaralanan ve evi hasar gören vatandaşlar için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

27. Dönem Van Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu üyesi Abdulahat Arvas, “Van’da merkez üssü Özalp’ta yaşanan depremde can kaybının olmaması ve herhangi bir hasarın oluşmaması çok sevindirici.  Deprem bölgesinde yaşadığımızı unutmamalı ve tedbirli olmalıyız. Bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun.”

AK Parti MKYK Üyesi,  Van Milletvekili, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Sözcüsü Osman Nuri Gülaçar, “Van’da 5.4 büyüklüğünde deprem sonrası valilikten aldığımız bilgilere göre hamdolsun herhangi bir can kaybı yok. Ekiplerimiz merkez üssü Özalp ve sınır Gürpınar ilçelerimizde incelemelere devam ediyor. Hasarlı konutlar tespit ediliyor. Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun.”

27.Dönem Ak Parti Van Milletvekili ve TBMM KİT Komisyon Üyesi İrfan Kartal, “Özalp İlçemizde meydana gelen 5.4 şiddetindeki depremden etkilenen tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim şehrimizi ve ülkemizi tüm felaketlerden korusun.”

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem