AK Parti Van milletvekili İrfan Kartal, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5’inci yılında duygu ve düşüncelerini Vangölü TV’ye anlattı

İrfan Kartal; FETÖ dışarıdaki düşmanlarımızın içerideki piyonudur15 Temmuz’da FETÖ tarafından yapılmak istenen darbe girişiminin Türkiye’ye diz çöktürmek isteyen dış güçlerin organizasyonu olduğunu söyleyen AK Parti Van Millet

Van Haberleri 20.07.2021 09:17:51 0
AK Parti Van milletvekili İrfan Kartal, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5’inci yılında duygu ve düşüncelerini Vangölü TV’ye anlattı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.07.2021 09:17

DARBE GİRİŞİMİ MİLLETİMİZİN DURUŞU İLE ÖNLENDİ

15 Temmuz’da yaşadığımız kalkışma güçlü liderimiz Tayyip Erdoğan’ın sayesinde bozguna uğratıldı. Geçmişte 1960-1970-1980 darbeleri olmuş, dönemin siyasi liderleri darbecilere karşı hiç direniş göstermediler. Ancak 15 Temmuz’daki darbe girişimi karşı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ve halkımızın desteği sayesinde başarısız oldu. Darbe girişiminde bulunan hainler amacına ulaşamadı.

TÜM DARBELER TÜRKİYEYE DİZ ÇÖKTÜRMEK İÇİN YAPILDI

Türkiye’de bugüne kadar yapılan tüm darbeler dış güdümlüydü. Geçmişteki darbeler gibi 15 Temmuz darbe girişimi de uluslararası güçlerin güdümünde Türkiye’yi ele geçirmek üzere yapılan kontrollü bir darbe girimiydi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her geçen gün güçlenen Türkiye’ye karşı yapılan bu darbe girişimi, aslında devletimize diz çöktürüp teslim almayı hedefliyordu. Bu nedenle yapılan darbe girişimi, sadece FETÖ aklıyla değil, üst aklın organizesiyle planlanmış bir girişim olduğu ortadadır.

HAİN FETÖ ÖLDÜRÜLECEK KİŞİ LİSTESİ DE YAPMIŞ

Darbe girişiminin başarılı olacağından, yaptıkları planlamaların gerçekleşeceğinden çok emin olan dış güçlerin üst aklı, başarılı olması halinde kuracakları hükümet üyelerini ve başbakanı dahi belirleme cüretini göstermişlerdi.

İnsani görünümdeki FETÖ ve üst aklı, darbe girişiminde başarılı olmaları halinde öldürmeyi planladıkları kişilerin listesini dahi hazırlamışlardı.

SORULARI VE MİLLETİN HAKKINI ÇALDIKLARINI İTİRAF ETTİLER

Mazlum topluluklara yaptığı yardımlar ve ihtiyaç sahiplerine verdiği destekler ile dünya milletlerinden dua alan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, milleti ve lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Allah’ın yardımı, milletin iradesine sahip çıkan duruşu sayesinde darbe girişimini bastırdı.

Okullarında yaptıkları göstermelik fen ve matematik sınavları ile başarılı gösterdikleri öğrencileri, devlet kademelerinde konumlandırmak için çaldıkları sorular ile güçlenen FETÖ’nün bu yöndeki tüm kirli işlerini yine FETÖ’cü olan General Sertar Atasoy Harp Okuluna kendisine verilen sorularla girdiğini ve mezun olduktan sonra da FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen’in elini öptüğünü itiraf ederek ortaya koydu.

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİ KÖYDE ÖĞRENDİM

15 Temmuz darbe teşebbüsünün olduğu gün köydeydim, gelişmeleri televizyonda gördüğümde büyük bir şok yaşadım. Bu hain saldırının asıl amacı Anayasal düzeni ortadan kaldırmak ve Türkiye’yi karanlık güçlerin eline teslim etmekti.

Kaynak: Vangölü TV

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ