AK Parti Van Milletvekili Gülaçar’dan İHD’ye tepki: Eşeğin anırması kimseleri korkutmasın

İnsan Hakları Derneği; Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Cuma hutbesinde Kur’an-ı Kerim’den okuduğu ayetler hakkında suç duyurusunda bulundu. Ankara Barosu ve İzmir Barosu’nun yazılı açıklamasında, Prof. Dr. Erbaş ?

Van Haberleri 30.04.2020 14:19:43 0
AK Parti Van Milletvekili Gülaçar’dan İHD’ye tepki: Eşeğin anırması kimseleri korkutmasın
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri, avukatlar ve gazeteciler; İnsan Hakları Derneği (İHD); Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hakkında suç duyurusunda bulunması ile Ankara ve İzmir barolarının açıklamalarına tepki gösterdi.

AK Parti Van Milletvekili ve MKYK Üyesi Osman Nuri Gülaçar İnsan Hakları Derneğine tepki göstererek sesi en yüksek olan eşektir. Eşeğin anırması kimseleri korkutmasın ifadelerine yer verdi.

AK Parti Van Milletvekili ve MKYK Üyesi Osman Nuri Gülaçar: "İnsanlığın geleceği ancak meşru evlilik yoluyla mümkündür. Bunun dışındaki yol arayışları çirkin ve hayasız yollardır. Dünyanın birçok ülkesinde akademi, siyaset ve medya araçlarını kullanan LGBT lobilerine kendi topraklarımızda müsaade etmeyeceğiz." 

İHD’NİN KURUM VE KURULUŞLARIN ADINA KONUŞMALARINA MÜSAADE EDİLMEMELİ
Gülaçar “Onlar çokluklarından değil sesleri fazla çıktığından gündem oluyorlar. Halbuki sesi en yüksek olan eşektir. Eşeğin anırması kimseleri korkutmasın.  Benim adına konuştuğum aynı baronun üyeleri bugün oruç, Allah kabul eylesin. Baronun tamamı adına konuşarak hepsini İslam, namus ve değer düşmanı gösterme gayretinde olan bu azgın azınlık deşifre edilmeli. Ankara’nın inançlı olduğunu sahurda yanan evlerin ışıklarından anlayabilirler. Bunların kurum ve kuruluşların adına konuşmalarına müsaade edilmemeli.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem